Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDILI ZABOK

Cedevita teže od očekivanog do Final Foura Kupa

Cedevita
Dalibor Urukalović/PIXSELL
27.12.2013.
u 20:29

- Odigrali smo jako slabo, pogotovo drugo poluvrijeme, no najbitnije je da smo prošli. Mislim da smo na kraju imali i sreće da nismo bili kažnjeni - rekao je kapetan Cedevita Marino Baždarić.

Košarkaši Cedevite teže od očekivanog izborili su nastup na završnom turniru Kupa Krešimira Ćosića. U četvrtfinalu su u dvorani u Bedekovčini pobijedili Zabok sa 79:73.

Cedevita je kontrolirala rezultat tri četvrtine nakon kojih je imala vodstvo 69:55. Međutim, u posljednjoj četvrtini Zabočani su stigli na samo minus tri, ali više od toga nisu mogli.

- Nismo uspjeli odigrati ovu utakmicu kako smo dogovorili u samoj pripremi. Praktički sada u dva dana imamo dvije utakmice i nema previše vremena za treninge, a ovu utakmicu trebali smo puno lakše privesti kraju u svoju korist. Međutim, bilo je puno neodgovornosti. Odigrali smo jako slabo, pogotovo drugo poluvrijeme, no najbitnije je da smo prošli. Mislim da smo na kraju imali i sreće da nismo bili kažnjeni - rekao je kapetan Cedevita Marino Baždarić, prenose službene stranice Cedevite.

- Nama je ova utakmica bila, hajmo reći, šlag na također dobre rezultate. Treći smo u prvenstvu, dobro treniramo i igramo, tako da je ovo baš šlag na tortu za navijače i nas. Trudili smo se i dali smo sve od sebe. Ipak, presudila je kvaliteta i veća širina klupe Cedevite. Ovim putem im još jednom čestitam na svemu što su napravili u ovoj sezoni i nadam se da će ove godine osvojiti naslov prvaka - rekao je igrač Zaboka Robert Lež.

Kod Cedevite najbolji je bio Miro Bilan sa 14 koševa, Nurkić i Smith su dodali 13. Ceranja sa 16 koševa najbolji je bio kod domaćina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije