Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A-1 liga za prvaka

Cedevita se poigrala s Cibonom u Draženovu domu

\'23.03.2011.,Cibonina dvorana, Zagreb - Cetvrtfinale Eurokupa, KK Cedevita - KK Estudiantes. Tomislav Petrovic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
03.04.2011.
u 21:43

Nakon velikog europskog uspjeha i plasmana na završni turnir Eurokupa, Cedevita neuzaustavljivo melje i u domaćem dvorištu.

U 3. kolu A-1 lige za prvaka momčad Ace Petrovića lako se u Draženovu domu obračunala s Cibonom, nanijevši joj poraz od 16 razlike (80:64).

Najbolji u redovima Cedevite bio je Marino Baždarić sa 17 koševa, dok je u sivoj večeri cibosa najraspoloženiji bio Leon Radošević sa 13 koševa i osam skokova.

Nakon tri kola Cedevita dijeli prvo mjesto sa Zagrebom s omjerom 3-0, slijede Zadar i Split sa dvije pobjede i porazom, dok Cibona s tri poraza čuči na dnu ljestvice.

Ključne riječi

Komentara 4

NE
neverane
21:53 03.04.2011.

Koja je razlika između Cedevite i Cibone,samo su zamijenili dresove.

ZU
zuba
22:29 03.04.2011.

Kao sto sam i rekao...ni sam vrankovic nezna u sto se uvalio,ali je ipak prihvatio kao i repku iako nema nikakvog znanja...sto to onda govori o takvom covjeku??a o ovome bogdanovicu steta je trosit rijeci vise...

Avatar cluesblues
cluesblues
14:02 04.04.2011.

na pocetku sezone tedesci im je nudio preuzimanje digova, svoju momcad kao ciboninu b momcad za razigravanje igraca za cibonu, red u klubu i povratak na euro scenu - naravno, za uzvrat mu jeinteres bio u ciboninim nekretninama, i uticaju u klubu (sta je sasvim normalno) - onda su se umijesali bandicevi lakomi kamenjari, totalno ubili ovu zagrebacku instituciju a sve zbog tih vrijednih nekretnina koje ce sad raskupusati medju sobom, a klub je totalno potonuo i tesko da ce vise ikad iz ovog gliba, na kraju ostao i bez nekretnina i kao vrhunac sranja doveden je ovaj kosarkaski diletant, neznalica i kamenjarski ljubimac vrankovic da malo vjezba za reprezentaciju ( u kojoj nije zasluzio ni da bude oruzar)....zbogom cibono, unistila te konacno ova gamad s kamena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije