Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras (18) u Sportskom domu derbi ABA lige

Cedevita priprema spektakl

'16.02.2012., Trnsko, Zagreb - Finalna utakmica Kosarkaskog kupa Hrvatske \'Kresimir Cosic\', KK Cedevita - KK Zagreb CO.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
Autori: Dražen Brajdić, Antonela Vukorepa/VLM
03.03.2012.
u 10:30

Za večerašnji derbi, okršaj prvog Makabija i druge Cedevite, trener Anzulović ne može računati na Vukušića, Princa, Opačka i Petrovića pa bi na klupi moglo biti i juniora

U posljednjim satima zadanog roka, u petak popodne, u Cibonu su stigli rezultati ekspertize suđenja sraza s Partizanom, a zaključna teza je kako su sve sporne odluke - ispravne! Povjerenik ABA lige Josip Bilić čak nam je rekao kako im nisu poslane nikakve snimke...

- Mi se nećemo prestati žaliti pa makar išli na sud za ljudska prava u Strasbourg! - kaže direktor Antunović i dodaje kako im je bitnija žalba na novčane kazne koje su dobili.

Dok se vodstvo Cibone bori institucijama, Repeša vodi momčad u goste k Olimpiji (20 sati). Slovenci su upravo osvojili domaći kup, a Jasku su izvan stroja Žižić i Kus.

- Najosjetljiviji smo na razigravačkoj poziciji, no nadam se da će El-Amin izdržati bez Kusa - kaže trener vukova.

Problema s ozljedama, ali ne i sa suđenjem, ima i Cedevita. Za večerašnji derbi, okršaj prvog Makabija i druge Cedevite, trener Anzulović ne može računati na Vukušića, Princa, Opačka i Petrovića pa bi na klupi moglo biti i juniora. U prvoj utakmici Makabi je jedva pobijedio, a Draper je zabio sedam trica.

- Za trud kroz sezonu nama je najveća nagrada da mi i Makabi igramo derbi lige - kazuje kapetan Baždarić.

Njegov je klub sve učinio da cedevitaši imaju dekor za pamćenje. Svaki posjetitelj s plaćenom ulaznicom od 30 kuna dobit će majicu, specijalno tiskanu za ovu utakmicu, ali i napitak Cedevitu Go te Argetu snack. Za dodatne atrakcije pobrinut će se akrobatska skupina Dunking Kings iz Slovenije.

Zagreb dočekuje Radnički (20), a u momčad se vraća Simon.

Ključne riječi

Komentara 1

IK
Irena Kustura
12:15 03.03.2012.

sigurni parovi: http://zaradinovcenakladionici.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije