Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost povela 2:0

Cedevita ponovno pobijeđena u Podgorici i više nema pravo na posrtaj

Cibona - Cedevita
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
15.04.2015.
u 20:55

Posebno je nadahnut bio Boris Savović (22 koša) koji je bio najbolji igrač Budućnosti i u jučerašnjem prvom polufinalnom srazu. Momčad Jasmina Repeše predvodili su Nemanja Gordić (17 koševa) i Stanko Barać (15)

Cedevita je i u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige doživjela poraz protiv Budućnosti u Podgorici (76:81). Susret je bio neizvjestan do posljednje četvrtine u kojoj se domaćin uspio u jednom trenutku odmaknuti na 10 koševa razlike, a koje Zagrepčani više nisu uspjeli dostići.

Cedevita je posljednji puta vodila 11 minuta prije završetka (58:57), a onda su Crnogorci ubacili u "višu brzinu".

Posebno je nadahnut bio Boris Savović (22 koša) koji je bio najbolji igrač Budućnosti i u jučerašnjem prvom polufinalnom srazu.

Momčad Jasmina Repeše predvodili su Nemanja Gordić (17 koševa) i Stanko Barać (15).

Sada se momčadi sele u Zagreb, a treća utakmica igrat će se u subotu u 18.30 sati. Zagrepčani više nemaju pravo na pogrešku jer pobjednik triju ogleda izborit će nastup u finalu.

>>Drama u Podgorici: Cedevita dvije sekunde prije kraja ispustila pobjedu

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
21:50 15.04.2015.

lijepa tekma, uzbudljiva završnica i pravedna konačnica. Čestitke črnogorskim prijateljima iz Slovenije na uspjehu.

KR
krass
23:24 15.04.2015.

Misliš na Crnogorske prijatelje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije