Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI OLIMPIJU

Cedevita novom pobjedom još jedan korak bliže Final Fouru

Cedevita - Union Olimpija
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
02.03.2014.
u 20:52

Najbolji u redovima Cedevite bio je Bilan sa 19 koševa, dok je Smith dodao 17, a Nurkić 14.

Košarkaši Cedevite pobijedili su u 22. kolu ABA lige Union Olimpiju 75:60 i tako napravili još jedan veliki korak prema Final Fouru.

Igrači Jasmina Repeše odlično su otvorili utakmicu te su već u četvrtoj minuti imali dvoznamekastu prednost (14:2). Slovenska momčad do kraja poluvremena nije se spuštala ispod minus deset, a takav je scenarij bio i u nastavku.

U nastavku je Cedevita u nekoliko navrata imala i 20 koševa prednosti, međutim nakon toga je ipak došlo do malog opuštanja što su gosti iskoristili i na kraju izgubili s minus 15 (60:75)

- Mislim da smo u prvom poluvremenu odigrali jako dobro uz neke sitne greške, a to je bilo ključno. Međutim, u drugom poluvremenu pojedinci su počeli igrati svoju igru i izgubili su koncentraciji. Najvažnije je ipak da smo pobijedili - rekao je Repeša.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Najbolji u redovima Cedevite bio je Bilan sa 19 koševa, dok je Smith dodao 17, a Nurkić 14.

Cedevita je s omjerom 17:5 na drugom mjestu ABA lige.

>> Cedevita osvojila Kup! Zagreb u finalu nije imao šanse

Komentara 1

Avatar fircik
fircik
22:05 02.03.2014.

Crvena zvezda je lider ABA lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije