Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROKUP

Cedevita nakon produžetka izgubila od Oldenburga

Cedevita (1)
Jurica Galoic/PIXSELL
Autori: db, mam/VLM
30.10.2013.
u 22:01

Kod Cedevite najbolji su bili Tomislav Zubčić i Nolan Smith s 22 koša, dok je kod domaćina najviše ubacio Julius Jenkins, 19.

Treće kolo Eurokupa nije bilo sretno ni za drugog hrvatskog predstavnika. Nakon što je Cibona izgubila od Artlanda u Zagrebu, u drugom hrvatsko-njemačkom dvoboju Oldenburg je na domaćem parketu nakon produžetka pobijedio Cedevitu 92:90.

Cedevita je odlično otvorila utakmicu, povela 7:0, ali domaćini su vrlo to okrenuli i poveli 9:7. Ipak, to kraja prve četvrtine momčad Jasmina Repeše ponovno okreće sve na svoju stranu te na prvi odmor odlazi s plus 5 (19:14).

Oldenburg je na početku druge četvrtine serijom 10-2 ponovno poveo, a to su vodstvo zadržali do poluvremena.

Na početku drugog poluvremena Cedevita je serijom 10-0 vratila vodstvo, koje je držala sve do posljednje četvtrtine. Ipak, u neizvjesnoj završnici nije pala odluka o pobjedniku pa su momčadi otišle u produžetak, gdje je domaćin bio spretniji i sretniji te pobijedio 92:90.

- Propustili smo priliku najprije u završnici osnovnog dijela kada smo im dopustili šest koševa iz kontre i skokova u napadu. U produžetku smo pak imali napad za pobjedu u kojem je Nolan Smith napravio korake. Nikada nije lako dobiti ovakvu utakmicu, jer mislim da smo trebali pobijediti bez obzira što smo nastupili oslabljeni i neiskusni - kazao je Cedevitin trener Repeša.

Kod Cedevite najbolji su bili Tomislav Zubčić i Nolan Smith s 22 koša, dok je kod domaćina najviše ubacio Julius Jenkins, 19.

Cedevita nakon tri kola ima pobjedu i dva poraza.

>> Spahija nakon 26. europskog poraza u nizu: Ovo je sramota!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije