Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOK RITAM

Cedevita igra šest utakmica u 12 dana

Cedevita
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
18.11.2017.
u 00:30

Doprvak Cibona je pak već sinoć odigrala utakmicu 7. kola HT Premijer lige (protiv Osijek Vrijednosnica), a već u nedjelju gostuje u Laktašima

U napornom ritmu utakmica i putovanja u tri paralelna natjecanja, hrvatski košarkaški prvak Cedevita odigrat će šest utakmica u 12 dana.

Peta utakmica u tom nizu je večerašnja protiv crnogorskog Mornara (21 sat, u KC Dražen Petrović), u sklopu 9. kola ABA lige koje se trener Zdovc pribojava, a šesta će biti sutradan u Zadru protiv Jazina (19 sati).

Doprvak Cibona je pak već sinoć odigrala utakmicu 7. kola HT Premijer lige (protiv Osijek Vrijednosnica), a već u nedjelju gostuje u Laktašima gdje će ju u dvoboju ABA lige ugostiti prvak BiH Igokea.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
svitilnik
19:52 18.11.2017.

Na dan spomena na tragediju Vukovara vi pišete o protivhrvatskoj jugoslavenskoj ligi. Jeste li uopće svjesni što činite. Sramota za HKS i za ministarstvo koje podržava ovu sramotu. Sramota je da državne tvrtke koju financiraju hrvatski građani pa i stradalnicii iz Vukovara podržavajući HKS podržavaju protivhrvatsko djelovanje raznih likova. Vukovar i cijela Hrvatska se borila protiv jugoslavenske vojske i svi one koji žele igrati ovu jugoslavensku ligu treba izbaciti iz HKS- a. Ako čelništvo HKS- i nadležno ministarstvo nije sposobno ovo riješiti neka daju ostavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije