Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE PH

Cedevita 'dvokorakom' do finala: Na Baldekinu dobili Jolly

Jolly - Cedevita
Daniel Kasap/Pixsell
27.05.2014.
u 22:15

Košarkaši Cedevite 'dvokorakom' su ušli u finale hrvatskog prvenstva nakon što si u drugoj utakmici na Baldelkinu pobijedili Jolly sa 75:54.

Košarkaši Cedevite 'dvokorakom' su ušli u finale hrvatskog prvenstva nakon što si u drugoj utakmici na Baldelkinu pobijedili Jolly sa 75:54.

Šibenska momčad, kao i prvoj utakmici, dobro se držala u prvoj četvrtini, nakon koje su imali samo minus jedan (16:17), međutim nakon toga kvaliteta gostiju došla je do izražaja.

Rutinirano su stigli do plus osam (39:31) na poluvremenu, a nastavku utakmice uglavnom su imali desetak koševa prednost. U samoj završnici igrači Jasmina Repeše napravili su osjetniju prednost za konačnih 75:54.

Kod Šibenčana najbolji je bio Terry Smith sa 12 koševa, dok su Vrlika i Katura dodali po 11. Cedevitu je predvodio Nurkić sa 15 koševa, dok je Zubčić dodao 12.

Drugog finalista dat će utakmica Cibone i Zadra, a 'vukovi' imaju priliku posao završiti sutra u Višnjiku.

>> Jolly: Premalo je nas koji u sport donosimo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije