Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodan igrač

Cedevita i američki centar Chris Johnson raskinuli suradnju

Chris Johnson
Foto: Cedevita
1/4
10.04.2018.
u 07:00

Sportski direktor KK Cedevite Matej Mamić zahvalio se igraču na dosadašnjem angažmanu zaželjevši mu puno sreće u budućoj karijeri

Cedevita i američki centar Chris Johnson potpisali su sporazumni raskid ugovora. Johnson je od danas slobodan igrač.

Sportski direktor KK Cedevite Matej Mamić zahvalio se igraču na dosadašnjem angažmanu zaželjevši mu puno sreće u budućoj karijeri.

Chris Johnson
1/7

Chris Johnson u dresu Cedevite u ABA ligi u 8.8 minuta ubacivao je 3,8 koševa uz 2,6 skokova i 0,7 asistencija, u Eurokupu 7Days u 10.11 minuta upisivao 3 koša, 2,7 skokova i 0,4 asistencije, a u HT Premijer ligi u 18.12 minuta 9.,6 koševa, 5,4 skoka i 1,6 asistencija uz 1,5 blokada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije