Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea je mogao i teže stradati od Napolija (3:1)

Čech: Trener Villas-Boas nije kriv

cristiano ronaldo
NPH/Pixsell
21.02.2012.
u 19:59

Abramovič je nezadovoljan, menadžer je već Villas-Goas...

Engleski je nogomet posve blizu potpunom krahu! Nakon ispadanja oba Manchestera u skupini i debakla Arsenala na San Siru kod Milana (4:0), i Chelsea je daleko od četvrtfinala Lige prvaka. U prekrasnoj utakmici u Napulju domaćin je bio bolji s 3:1. Napolitanci su bili brži, uvjerljiviji, no onda je pogreška kapetana Paola Cannavara donijela vodstvo gostima. No, Lavezzi i Cavani do odmora su donijeli prednost domaćinu, a Cavani je zabio ramenom! Londončani su bili zbunjeni, pogotovu u obrani. John Terry mora na operaciju koljena i neće ga biti dva mjeseca, a Villas-Boas na klupi je ostavio Lamparda i Essiena, dok je Ashely Cole ušao nakon što se poslije deset minuta ozlijedio Bosingwa. I kad su Londončani stiskali, Cavani je iskoristio novu grešku Chelsea i servirao loptu za Lavezzija za opasni 3:1 mat. I možda pečat Villas-Boasu, kome su engleski mediji već skovali nadimak Villas-Goas (go=odlazi), za kraj radnog odnosa u Chelseaju. I pokoji milijun, nečega, otpremnine...

- Nije trener kriv, mi smo na terenu i nismo njegove upute proveli kako treba - rekao je Petr Čech, koji je prije nekoliko dana ustvrdio da je momčad složna da ih VB više ne može voditi.

Cristiano Ronaldo nastavio je svoj niz, u 124. utakmici za Real postigao je 123. gol, a otkako je u madridskom klubu, to mu je 17. u Ligi prvaka! Bio je to i osmi pogodak Ronalda s kojim je njegova momčad povela s 1:0 u nokaut fazi Lige prvaka, u tom se statističkom podatku izjednačio s Raulom i Pippom Inaghijem. No, Real u Moskvi nije pobijedio, pa su navijači CSKA nakon skijaškog doživljaja kraj stadiona Lužnjiki slavili remi protiv velikog suparnika i u pet dosadašnjih utakmica sa španjolskim klubovima i dalje su neporaženi! Sad Dinamo više nije jedini klub koji je ove sezone zabio Realu u LP! Beqiraju i Tomečaku to je malo zadovoljstvo pokvario Pontus Werbloom, Šveđanin koji je na popisu za prijateljski ogled s Hrvatskom, a CSKA-u je donio izjednačenje u 93. minuti.

- Tako smo remizirali i lani s Lyonom pa smo kod kuće pobijedili. Zapravo, bio bih sretan kad bi u ovom natjecanju svi naši gostujući susreti završe 1:1 – kazao je Mourinho.

Komentara 4

Avatar poljicanin
poljicanin
20:33 21.02.2012.

Real prosuo bodove,ma je li?Veoma su važni bodovi kada se igra na ispadanje...

OS
osijek68
21:11 21.02.2012.

Upiskit cu se od smijeha. Pa tko ovima u vecernjem pise tekstove? Tko to provjerava? Imaju li oni urednika? Jucer onaj Marsic pise gluposti, danas ovo. Stravicno.

BE
bepe_
22:56 21.02.2012.

Sangue azzurro! Forza Napoli!!! volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije