Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG

Cavani i Meunier odbili kratkoročno produljenje ugovora

Edinson Cavani
Foto: Pixsell/Reuters
21.06.2020.
u 13:47

Francusko prvenstvo završeno je 30. travnja prije vremena zbog pandemije koronavirusa, a PSG je proglašen prvakom

Urugvajac Edinson Cavani i Belgijanac Thomas Meunier odbili su kratkoročno produljenje ugovora koje bi im omogućilo da s PSG-om igraju finale francuskog kupa i Ligu prvaka, javlja francuski radio RMC u nedjelju.

Ugovori urugvajskog napadača i belgijskog braniča ističu 30. lipnja i to znači da, osim ako ne potpišu dvomjesečno produljenje, ne mogu igrati utakmice finala francuskog kupa i Liga kupa te Lige prvaka u Lisabonu.

Prošli tjedan je sportski direktor PSG-a Leonardo kazao da Cavaniju neće biti ponuđen ugovor za sljedeću sezonu, ali se nadao da će najbolji strijelac u povijesti pariškog kluba igrati Ligu prvaka u kojoj se PSG plasirao u četvrtfinale.

Francusko prvenstvo završeno je 30. travnja prije vremena zbog pandemije koronavirusa, a PSG je proglašen prvakom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije