Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA IGRANJA

Cattaro plaća žapcima troškove smještaja

'10.01.2009.....Zagreb...spo......Sportsko rekreacijski centar Mladost.Jadranska vaterpolo liga,utakmica havk Mladost(Zagreb)-vk Jadran(Herceg Novi).Josip Pavic.Photo:Marko Prpic/Vecernji list'
'Marko Prpic/Vecernji list'
10.11.2009.
u 09:20

Sad se vidi cijena koju je kotorski Cattaro platio da bi se kao 13. klub (neki bi u šali rekli: kao 13. prase) natjecao u Jadranskoj vaterpolskoj ligi.

Kotorani svim gostima, pa tako i Mladosti (sastaju se u srijedu u 18 sati uz prijenos na TVCG), plaćaju troškove smještaja. Kad su žapci u pitanju, to je dvodnevni boravak u hotelu za dvadesetak osoba.

– Pred nama je niz od tri teške utakmice od kojih su dvije na gostovanju. Cattaro nam je sad u prvom planu. Riječ je o mladom, ali vrlo dobro organiziranom klubu. Glavne su uzdanice Kotorana trojica bivših hrvatskih reprezentativaca – Smodlaka, Đogaš i Kunac – te jedan mađarski, Varga. Ako tu četvorku neutraliziramo, obavili smo pola posla – kazao je trener Mladosti, Kotoranin Emil Nikolić.

Iako ga povratak u rodni grad ne ostavlja ravnodušnim, Nikolić se previše ne opterećuje time.

– Ja sam profesionalac i imam korektan odnos s kotorskim navijačima – zaključio je Ivan Milaković koji se u Mladost vratio nakon tri godine. Prisjetio se da je iz tadašnje momčadi ljetos u klubu zatekao samo Pavića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije