Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMAN

Čast mi je što me uspoređuju s Carragherom, ali još nisam na toj razini

Dejan Lovren
PA/Pixsell
16.08.2014.
u 11:48

- Velika mi je čast što me trener usporedio s njime - kaže Lovren.

Jamie Carragher legenda je Liverpoola, nogometaš vrlina i sposobnosti koje se cijene i kakve će uvijek biti dobrodošle na Anfield. Stoga, kad navijači Dejana Lovrena uspoređuju s njime to nije mala stvar.

- Nemam još iskustva poput Carraghera, nisam još ta razina, no to će doći. Velika mi je čast što me trener usporedio s njime. Još sam mlad, imam samo 25 godina, ali dat ću sve od sebe i pokušati biti vođa. Volim razgovarati tijekom igre, volim komunikaciju sa suigračima, to me drži spremnim. No, tek sam na početku - komentirao je Lovren usporedbe.

Komentirao je i šanse Liverpoola za osvajanje naslova prvaka, prvog nakon 1990. godine.

- Ne mogu reći da ćemo ga osvojiti, ali imamo šanse. Konkurenti su nam Chelsea, Arsenal, Manchester United i Manchester City. Bit će napeto, kao i prošle sezone, a mi ćemo se boriti. Moglo bi biti i bolje nego prošle sezone.

>> 'Lovren ima odlike vođe, mogao bi postati kapetan Liverpoola'

Komentara 2

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
12:40 16.08.2014.

Dejan je čvrsti i staloženi bosanac i biče oskosnica Liverpoolove odbrane..

DI
dinamojavolim
19:59 16.08.2014.

i nadam se da uspijeva prezivit u jednom od najpoznatijih klubova na svijetu posto je pod lihvarskim ugovorom...jadan dejane puno srece...to sta si postigo je veliki uspijeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije