Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov IO Ivica Cvitković
Povratak na članak

"Čast Kruni, ali samo sa strancem možemo u Ligu prvaka"

- Jurčiću nikada nismo radili iza leđa, on ostaje naš trener, ali moramo biti bolji, kaže predsjednik Mirko Barišić.

Komentari 2

EU
EUPatriot
12:19 17.05.2010.

\"Čast Kruni, ali samo sa strancem možemo u Ligu prvaka\" Primjereni bi bili oni sa EU milijeja i kulturnoga okruženja poput Robert Koren, Valter Birsa ili Tim Matavž..

VL
DU
Deleted user
17:33 17.05.2010.

Jao glupane, govore o treneru a ne igracu! Koji si ti tulipan! By the way, zar ti nisi slovenac? Sram te je napisati slopatriot jer te sram toga sto si slovenac. EUpatriot se bolje cuje. Znate, slovenci sebe radije videe kao \"evropejce\" nego kao slovence. Misle \"v nasi dezeli se nahajajo Paris, London, Madrid, Barcelona\". I ne navijaju za Olimpiju ili Maribor. Navijaju za Barcelonu, Manchester itd. Oni se sirocici srame samih sebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.