Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARLO ANCELOTTI:

Casillas brani u Primeri; vraća se Khedira; Modrić ne konkurira za Valenciju!

Iker Casillas
Reuters (Ilustracija)
03.05.2014.
u 14:57

Carlo Ancelotti je potvrdio kako Luka Modrić nije u konkurenciji za nedjeljnu utakmicu protiv Valencije na Santiago Bernabeuu.

Legendarni golman Iker Casillas vraća se na gol Reala u španjolskoj Primeri, potvrdio je to danas trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti. Ipak, sljedeće dvije utakmice u Primeri branit će Diego Lopez, dok Casillas na gol ide u posljednja dva kola. Razlog takve odluke talijanskog trenera je finale Lige prvaka.

- Diego Lopez će braniti protiv Valencije i Celte, a Casillas protiv Valladolida i Espanyola. Casillas se mora pripremiti za finale Lige prvaka - rekao je Ancelotti.

Legendarni golman Reala posljednji put u Primeri je branio 20. siječnja 2013. na utakmici protiv Valencije, kada se i ozlijedio, nakon čega je tadašnji trener 'kraljeva' Jose Mourinho na gol postavio Diega Lopeza.

Dobra vijest za Real je povratak Samija Khedire u momčad nakon duge stanke.

- Khedira je spreman. On će biti na klupi. Polako ćemo ga vraćati. Organizirat ćemo prijateljsku utakmicu sljedeći tjedan kako bi se što prije vratio u formu - rekao je Ancelotti.

Khedira bi mogao biti jako značajan Realu jer u finalu Lige prvaka 'kraljevski klub' ne može računati na Xabija Alonsa koji ima žute kartone.

Za kraj je Ancelotti potvrdio kako Luka Modrić nije u konkurenciji za nedjeljnu utakmicu protiv Valencije na Santiago Bernabeuu.

>> Ancelotti odahnuo: Modrić lakše ozlijeđen, ali propušta Valenciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije