Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Cascarino: Gudjohnsen će uživati uz Modrića

Luka Modrić
AFP
02.02.2010.
u 21:18

Nekadašnji irski nogometni reprezentativac Tony Cascarino u svojem se novom blogu na internetskom portalu Football Pools osvrnuo na siječanjska pojačanja Tottenhama.

Posebno je zanimljivo Cascarinovo mišljenje o Eiduru Gudjohnsenu (31) koji je među Spurse stigao na šestomjesečnu posudbu iz Monaca. Dolazak bivšeg napadača Chelseaja i Barcelone 47-godišnji Irac je ocijenio pozitivnim.

- To bi mogao biti dobar potez budući da je Harry Redknapp poznat po tome da može oživjeti karijere starijih igrača. Gudjohnsen nije produktivan napadač, ali je vrlo dobar tehničar i ako itko može izvući dobre igre iz njega, onda je to Harry - napisao je Cascarino, uz zaključak:

- Ne očekujem da će Eidur ući u prvu momčad jer Harry preferira Petera Croucha i Jermaina Defoea. Međutim, on je odličan timski igrač i zbog svoje će dobre tehnike uživati u igri s Lukom Modrićem kada dobije šansu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije