Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

CAS o žalbi tek u rujnu, Šarapova ostala bez Rija

Marija Šarapova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.07.2016.
u 07:12

Ruska je tenisačica u lipnju kažnjena dvogodišnjom suspenzijom zbog uzimanja meldonija, što je utvrđeno u siječnju na Australian Openu.

Marija Šarapova sigurno neće nastupiti na OI u Riju. Ruska je tenisačica u lipnju kažnjena dvogodišnjom suspenzijom zbog uzimanja meldonija, što je utvrđeno u siječnju na Australian Openu. Šarapova se žalila na tu odluku najavivši novu dokaznu dokumentaciju, a isto je učinio i ITF. Zbog toga će Arbitražni sud (CAS) odluku o njezinoj žalbi donijeti tek u rujnu. (af)•

Komentara 1

ZI
ZICKLER
14:43 15.07.2016.

To je bilo i za očekivati. Kada su napeti odnosi između Rusije i Zapada na vrhuncu dati jednoj od najvećih zvijezda iz Rusije koja je uzimala taj lijek , nije bilo realno očekivati odluku u njenu korist Nažalost u njenomm slučaju razlozi nisu bili baš sportski ( jer bui dmo realni da su baš samo Rusi koristili neka sredstva , a da drugi nitko nije teško je to za povjerovati). Ali pitam se kako je moguće da njen cijeli team ( ona je ipak bila brand i imala strašnu mašineriju iza sebe dozvolio taj propust i nije znao za taj lijek ma kako god i iz kojih razloga on taj lijek bio zabranjen ( a to je bar moje mišljenje da stavljanje tog lijeka na zabranjenu listu nije baš bio slučajan i gle čuda koriste ga svi iz Rusije i njoj sklonih zemalja i ta odluka donesena je u ovoj političkoj situaciji). Za nju je možda bolje da se povuče i vrat još jača jer i nije ona baš toliko stara a ako može i njena konkurentica Serena koja je od nje starije osvajati i rušiti rekorde ( makar pitanje je što i ona koriste od lijekova a znamo da sigurno nešto koristi ali to se ne dira i ne zabranjuje ) može i ona na radost svojih obožavatelja još puno toga, pa ona je do ovog trenutka bilo gotovo uvijek u vrhu i gubila je samo od nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije