Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Carragher spreman za Unireu

Steven Gerrard, Jaime Carragher
Reuters
17.02.2010.
u 13:40

Veliko ohrabrenje za Liverpoolovog menadžera Rafu Beniteza uoči sutrašnje utakmice protiv Uniree Urziceni na Anfieldu u 1/16 finala Europa lige je povratak Jamiea Caraghera (32).

Pouzdani branič propustio je derbi protiv Arsenala prije tjedan dana zbog ozljede prepona te je sada spreman za nastup, za razliku od Yossija Benayouna, Fernanda Torresa i Glena Johnsona koji su blizu povratka, ali najvjerojatnije neće biti u kadru protiv rumunjskog prvaka.

- Carragher se vratio treninzima i bit će spreman, što je za nas sjajno jer nam je on užasno važan. Yossi također trenira iako i dalje osjeća bol u rebrima, a o njemu ćemo odlučiti u posljednji tren. Torres i Johnson dobro napreduju s oporavkom, ali još nisu spremni - rekao je Benitez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije