Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL - MANCHESTER Utd

Carragher: Mi smo ranjena zvijer

Fernando Torres
AFP
25.10.2009.
u 09:18

Liverpool ima četiri uzastopna poraza, što se nije dogodilo u zadnje 22 godine. Na Anfieldu se užasavaju pomisli da bi mogli srušiti 56 godina star negativni rekord od pet poraza u nizu.

Ozljede su napale Anfield i Old Trafford, pa će tako nedjeljni derbi Liverpoola i Manchester Uniteda (15 sati) sigurno preskočiti Steven Gerrard i Wayne Rooney. No velika je vjerojatnost da će Fernando Torres predvoditi Liverpoolov napad, a sigurno se u sastav vraća Glen Johnson. 

United čeka pakao

S druge pak strane, Ryan Giggs i Patrice Evra oporavili su se od ozljeda i Sir Alex Ferguson može računati na njih. Dvojben je nastup srpskog reprezentativca Nemanje Vidića, a osim Rooneya, Park i Fletcher također preskaču derbi. Liverpool je pred zidom, izgubio je četiri utakmice u nizu (zadnji se put to dogodilo prije 22 godine) i na Anfieldu se užasavaju pomisli da bi mogli srušiti 56 godina star negativni rekord od pet uzastopnih poraza!

– Sad smo poput ranjene zvijeri! Borit ćemo se do zadnje kapi krvi, pokazat ćemo svima da smo momčad čvrstog karaktera, koja je u zadnje vrijeme imala mnogo peha. Pobjeda protiv Uniteda vratila bi nas na pravu stazu – uvjeren je Liverpoolov srednji branič Jammie Carragher, najavivši pakao koji čeka United na Anfieldu.

– Situacija nije laka, ali moramo pozitivno razmišljati. Uostalom lani smo dva puta svladali Manchester United, to možemo i sad učiniti – kaže Liverpoolov argentinski veznjak Javier Mascherano. Podsjetimo, lani je na Anfieldu bilo 2:1 za domaćina, a pravu su rapsodiju ponudili Liverpoolovi nogometaši na Old Traffordu, pregazivši Manchester United sa 4:1!

– Na toj utakmici Torres nije igrao, a Gerrard je bio na travnjaku samo 20 minuta. Dokazali smo tada da smo i bez najboljih odlična momčad, i sad vjerujem da možemo dobro odigrati i pobijediti – kaže Liverpoolov trener Rafael Benitez, kojem je jedan od Liverpoolovih vlasnika, Amerikanac George Gillett, dao i javnu potporu nakon poraza od Lyona.

U derbiju nema pravila

– Ne znam što bismo mi to trebali u nedjelju dokazivati. U derbiju nema pravila, u derbiju svatko može pobijediti. Uostalom Liverpool je lani slavio u međusobnim okršajima, ali mi smo bili prvaci – piknuo je Sir Alex Ferguson Liverpoolove navijače, podsjetivši ih da naslov već 19 godina zaobilazi Anfield.

Izgubi li Liverpool u nedjelju, bio bi to gotovo siguran oproštaj od prvog mjesta i u ovoj sezoni, jer bi tada United imao deset bodova više!

Dodajmo da je Manchester United neporažen već 11 uzastopnih utakmica (deset pobjeda i remi), od 19. kolovoza i poraza kod Burnleya.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
11:01 25.10.2009.

Jedna zanimljivost koju je autor članka preskočio...mogli bi ponovit \"rekord\" star 56 godina al nitko ne traži smjenu trenera !!! Pogledamo li koliko li je tek godina na kormilu protivnika (ManU) jedan te isti čovjek onda postaje i jasnije zakaj je Liverpool jedno, a recimo Dinamo ipak nekaj drugo !!!!

MA
maretipe
11:18 25.10.2009.

Viste K.... od ovce imate 57 igraca pod ugovorom od toga 7 golmana imate ljudstvo za 4 kluba avi sada ranjena zvijer (mackica) bez love nema nista to sto ste kupovali protivnicke igrace prije i to je to jeb... vas elizabet +krava a voli konje cudo ili od Kolja K...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije