Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedno iznenađenje

Carpi slavio u Firenzi: Kalinić, Badelj i Rebić igrali te ispali iz kupa

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/Pixsell
16.12.2015.
u 18:56

Najbliže golu bio je Badelj koji je na otvaranju susreta uzdrmao okvir gola

Nastavljaju se iznenađenja u talijanskom kupu, a posljednje su priredili nogometaši Carpija koji su u Firenzi pobijedili Fiorentinu sa 1:0 i izborili plasman u četvrtfinale Coppa Italia.

Pogodak odluke zabio je Antonio di Gaudio u 76. minuti. Oba sastava završila su utakmicu s igračem manje. U posljednjim trenucima susreta isključeni su Gonzalo Rodriguez kod Fiorentine, te Jerry Mbakogu u gostujućim redovima.

Fiorentina je dominirala već dio dvoboja, stvarala je prilike, no "viole" nisu uspjele svladati Željka Brkića.

Za Fiorentinu su nastupila trojica hrvatskih nogometaša: Nikola Kalinić, Milan Badelj i Ante Rebić i sva trojica su imala lijepe prilike, no bili su neprecizni. Najbliže golu bio je Badelj koji je na otvaranju susreta uzdrmao okvir gola. Kalinić i Badelj odigrali su cijeli susret, dok je Rebić zamijenjen nakon prvog dijela.

 

Veliko iznenađenje u srijedu su priredili i nogometaši drugoligaša Spezije, u čijim redovima igraju čak osmorica hrvatskih nogometaša, pobijedivši u osmini finala talijanskog Kupa Romu 4:2 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Spezia će u četvrtfinalu Kupa igrati trećeligaša Alessandrije koji je u utorak nakon produžetaka izbacio Genou, dok će Carpi igrati protiv pobjednika susreta Sampdoria - Milan.

REZULTATI:

AS Roma - Spezia (II)     2-4 11m (0-0)
Fiorentina - Carpi           0-1

Večeras:

Napoli - Verona
Juventus - Torino

U utorak:

Genoa - Alessandria (III) 1-2 (prod.)
Inter - Cagliari (II)            3-0

U četvrtak: 

Lazio - Udinese 
Sampdoria - Milan

>>Spezia s petoricom Hrvata u sastavu šokirala Romu u kupu

Komentara 1

MA
..Marsijanac
19:06 16.12.2015.

Kako se 'zvijezde' brzo ugase!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije