Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Singapur

Caroline Wozniacki i Petra Kvitova osigurale nastup na Mastersu

Caroline Wozniacki
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.10.2018.
u 18:24

Još ranije nastup na ovogodišnjem Mastersu osigurale su Rumunjka Simona Halep, Njemica Angelique Kerber i Japanka Naomi Osaka

Dankinja Caroline Wozniacki i Čehinja Petra Kvitova u četvrtak su postale četvrta i peta tenisačica koje su osigurale nastup na ovogodišnjem završnom WTA Mastersu koji će se održati u Singapuru od 21. do 28. listopada.

Wozniacki je nastup na turniru najboljih osam igračica u godini na kojemu će braniti prošlogodišnji naslov osigurala 7-5, 6-4 pobjedom protiv Estonke Anett Kontaveit u susretu 3. kola WZ+TA turnira u Pekingu, dok je Kvitovoj na ruku išla pobjeda njezine sunarodnjakinje Katerine Siniakove protiv Nizozemke Kiki Bertens.

Još ranije nastup na ovogodišnjem Mastersu osigurale su Rumunjka Simona Halep, Njemica Angelique Kerber i Japanka Naomi Osaka.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Komentara 1

GV
golub Vaso
19:55 04.10.2018.

halep će otkazati nastup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije