Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Carlosu Tevezu dosta Cityja, želi otići

\'Carlos Tevez, Manchester City. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
20.05.2011.
u 22:13

- Želim napustiti Manchester Cityja. Ne znam ni da li ću zaigrati na sljedećem Svjetskom prvenstvu - izjavio je ponajbolji igrač Manchester Citya Carlos Tevez

Iza “Građana” je iznimno uspješna sezona. Osvojili su prvi trofej nakon 35 godina, pobijedivši u Finalu FA Cupa Stoke City, te su osigurali Ligu prvaka sljedeće sezone. No, sudeći po posljednjim izjavama, argentinski napadač želi napustiti klub čiji su vlasnici bogati šeici.

Iako je Tevez, kako kaže, zahvalan na ponašanje klupskih čelnika prema njemu, smatra kako je potrebno da promijeni sredinu. Nagađa se da bi sljedeća Tevezova destinacija mogla biti Italija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije