Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHVATIO POGREŠKU

Carlo Ancelotti pokušava dovesti napadača kojeg je u Madridu odbacio

Alvaro Morata
Reuters/PIXSELL
30.03.2016.
u 15:00

Bavarci su navodno veoma zainteresirani za dovođenje španjolskog napadača, a kao dio transfera su spremni ponuditi i braniča Mehdija Benatiju.

Bayern Munchen i Real Madrid bi se ovoga ljeta mogli boriti oko dovođenja Alvara Morate iz Juventusa. Talijanski list La Stampa danas donosi priču kako je Carlo Ancelotti zainteresiran za dovođenje igrača kojeg se riješio dok je bio u Madridu.

Bavarci su navodno veoma zainteresirani za dovođenje španjolskog napadača, a kao dio transfera su spremni ponuditi i braniča Mehdija BenatijuAli taj posao neće biti jednostavan pošto im je konkurencija Real Madrid koji Moratu zbog klauzule u ugovoru može vratiti u svoje redove za 30 milijuna eura. Španjolac bi tako Madriđanima poslužio jedino kao dio transfera za Pierre-Emericka Aubameyanga.

Uz Moratu, Borussia Dortmund bi dobila i 70 milijuna eura.

>> Morata: Real me zvao? Ne, ja ostajem u Juventusu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije