Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA SE ODMORITI

Carlo Ancelotti najavio odlazak iz Reala, ali i nogometa!

Carlo Ancelotti
Reuters/PIXSELL
25.05.2015.
u 12:45

'Već sam najavio da ću uzeti jednogodišnju pauzu i imam jako dobar razlog za to.'

Carlo Ancelotti više neće biti trener madridskog Reala sljedeće sezone, a ponuda za nastavak karijere mu ne nedostaje. No Talijan se nimalo ne brine oko toga, više ga brine zdravlje i operacija koju ima, a potom i oporavak.

- Imam problema s cirkulacijom u vratu zbog čega se javljaju problemi s rukama i ukoliko se ne reagira moglo bi se proširiti i na noge. Ne znam koliko će trajati postoperativni proces i ne mogu reći koliko dugo ću se oporavljati - rekao je Ancelotti i u nastavku zapravo potvrdio da neće biti trener Reala dogodine:

- Već sam najavio da ću uzeti jednogodišnju pauzu i imam jako dobar razlog za to.

Milan ga je spreman čekati, ali u nogometu se sve jako brzo događa, malo njih ima vremena strpljivo čekati čak godinu dana. A i moguće je da novi trener Milana bude toliko dobar da ga niti nema potrebe smijeniti. Kako god, Ancelotti bi se u Italiji vratio isključivo u svoj Milan.

- Ako se vratim kao trener u Italiju jedini klub kojeg mogu voditi je Milan. Adriana Gallianija ću vrlo rado ugostiti na večeri kao prijatelja, ali sada mi slijedi operacija - kazao je i dodao da se sa svim igračima Reala posebno oprostio i čestitao im na sezoni.

Dakle, jasno je, Ancelotti se oprostio s Madridom.

>> Jürgen Klopp će biti treći Nijemac na klupi Reala iz Madrida­

Komentara 2

AP
andjelko.paljevic
13:23 25.05.2015.

mene samo zanima jel to trener Reala dao ekskluzivni intervju nekom Hrvatskom novinaru jer covijek za svjetske medije daje intervju da bi volio ostati u Realu jedino ga nasi novinari spremaju svugdje. bas ste smece

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
21:31 25.05.2015.

Jel to on dao otkaz prije nego mu ga je Perez uručio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije