Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaranje u PSG-u

Carlo Ancelotti: A mislio sam da smo u formi, prevario sam se!

'Paris Saint-Germain\'s Italian coach Carlo Ancelotti gestures during a French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Saint-Etienne (ASSE) on November 3, 2012 at the Parc des Princes stadium i
'KENZO TRIBOUILLARD'
04.11.2012.
u 19:42

- Nakon isključenja Zlatan je bio razočaran. Možda je to bio ključni trenutak poraza od St.Etiennea – kazao je trener PSG-a

Kad je raspoložen, kad mu se lopta lijepi za nogu, praktično je nezaustavljiv. Međutim, kad ga ne ide, a to nije baš često, Zlatan Ibrahimović postaje nervozan i u opasnosti su od njegove \"žute minute\" i njegovi suparnici, ali i suigrači. U subotu ga nije išlo. A kad ne ide njemu, ne ide ni PSG-u! Iako su šeici potrošili stotine milijune eura na slaganje ove momčadi, PSG previše ovisi o Ibri. Kad nije njegov dan, onda je to posve prosječna momčad. U subotu je protiv St. Etiennea Ibrahimović igrao u vrhu napada s Menezom, iza njih bio je Pastore i to nije bilo dobro.

Pastore se ne snalazi u toj ulozi, Argentinac nije \"paker\", nego \"killer\", pa su \"Ibra\" i Menez bili odsječeni, bez pravih lopti. Na mjestu na kojem je bio Pastore obično igra \"Ibra\" pa je tako taj Ancelottijev eksperiment doživio propast, a PSG je pretrpio prvi prvenstveni poraz nakon 14 utakmica. Posljednji su put izgubili u svibnju u Lilleu. A Zlatan Ibrahimović bio je isključen u 70. minuti zbog opasnog i neoprezna starta na gostujućeg vratara Ruffiera. Udario ga je, u skoku, kung-fu udarcem, kopačkom u prsa! I to je, eto, Zlatan...

– Bio je ovo ružan poraz, neočekivan, jer sam bio uvjeren da smo u dobroj formi. Ali, prevario sam se. Nismo igrali dobro – pravim je riječima Ancelotti ocrtao blijedu partiju svog sastava, ali se nije složio sa Zlatanovim isključenjem:

– Nije to bila logična sučeva odluka. Zlatan je gledao loptu, išao je na loptu, a ne na vratara i nije zaslužio crveni karton. Možda je to bio ključni trenutak utakmice... Što je Zlatan rekao u svlačionici?

– Ništa, bio je vrlo razočaran. Međutim, naši se problemi u igri nisu pojavili nakon njegova isključenja, od početka smo igrali loše – kaže Ancelotti, koji je ostao bez ozlijeđenog zadnjeg veznog Blaisea Matuidija:

– Matuidi je iznimno važan za našu igru i nadam se da će se oporaviti do Dinama – rekao je Ancelotti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije