Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM

Čarli se oporavio, spreman za prvu pobjedu

carli-txt.jpg
import
25.10.2008.
u 10:49

Tottenhamova službena internetska stranica informira da će Vedran Ćorluka konkurirati za sastav svog kluba u nedjeljnoj utakmici 9. kola Premiershipa protiv Boltona.

Vedran Ćorluka i Roman Pavljučenko vraćaju se u konkurenciju za nedjeljnu utakmicu protiv Boltona, nakon što nisu imali pravo nastupa u susretu protiv Udinesea u Ligi UEFA-e u četvrtak, piše web stranica Tottenhama.

Ne spominje se Ćorlukina ozljeda koju je hrvatski reprezentativac zaradio u prošloj prvenstvenoj utakmici protiv Stokea, kada ga je njegov vratar Gomes u kratkom razmaku dva puta ozlijedio. Ćorluka je tada zadobio ozljedu glave i rebara, a zbog ozljede glave ostao je nakratko i bez svijesti u tom susretu, te je bio prebačen u bolnicu.

Sudeći po informaciji da konkurira za susret protiv Boltona, očito je da se oporavio od tih ozljeda. Za sastav Spursa konkurirat će i Tom Huddlestone, koji je propustio dvoboj protiv Udinesea zbog ozljede koljena.

Podsjećamo, Tottenham je u četvrtak izgubio u Ligi UEFA-e u Udinama s 2-0. U susretu protiv Boltona tražit će novu priliku za prvu prvenstvenu pobjedu. Dosad je Tottenham osvojio samo dva boda i čvrsto je prikovan za dno ljestvice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije