Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelavić u formi i ozlijeđen, ostali malo igraju

Čarli: Dinamo je bolji nego u naše vrijeme

Repka (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/9
03.10.2010.
u 19:34

Srna će nam nedostajati, a vjerojatno ću ja preuzeti poziciju desnog beka, kaže Ćorluka. Jelavić čeka nalaze liječničkih pregleda

S grčem na licu, pažljivo stajući na desnu nogu, Nikica Jelavić stigao je u Zagreb na okupljanje reprezentacije za utakmice s Izraelom i Norveškom. “Crni” Ian Black iz Heartsa namjerno je uklizao našem napadaču u subotu navečer s leđa.

– Što mu je bilo, nije mi jasno, onako nogom s leđa. Barem da me za dres uhvatio... Boli me, jurim odmah u bolnicu. Želim što prije doznati hoću li moći igrati – rekao je Jelavić, koji je ove sezone već postigao deset golova.

Međutim, ni pregled nije dao konačni odgovor.

– Nema znakova koštanih prijeloma, ali udarac je bio izrazito jak. Počeo je s fizikalnom terapijom, a ujutro ćemo obaviti još neke preglede i znati više, sve drugo bile bi kalkulacije u ovom trenutku – javio je nešto kasnije iz Klaićeve dr. Zoran Bahtijarević.

Bilić se s pravom znoji, jer Petrić je ozlijeđen, Olić, Dudu, Mandžukić gledaju s klupe, a Jelavić ne samo da zabija nego njegovi pogoci konkuriraju za najljepše u Europi. I sad je njegov nastup upitan.

– Bolji smo od Izraela, a pobjeda ne bi trebala doći u pitanje – dodaje Jelavić.

Dečki iz Crottenhama, s White Hart Lanea, na žalost, ne blistaju. Kranjčar ulazi s klupe, Ćorluka igra povremeno, a Modrić nije kakav smo naviknuli.

– Gostovanje u Izraelu važna je utakmica, pogotovo nakon Grčke. Darijo Srna neće moći igrati zbog kartona, nedostajat će nam, a vjerojatno ću ja otići na njegovu poziciju, desnog beka. Na sreću, imamo vremena za pripreme – veli Vedran Ćorluka.

Trojac prati što se događa u njihovu bivšem klubu, a Čarli prenosi stav da se stvari u Maksimirskoj 128 mijenjaju nabolje.

– Istina, primili su glupi gol kod PAOK-a. No, Dinamo izgleda vrlo dobro, čak i bolje nego kad se govorilo da imamo super ekipu. Vahid Halilhodžić je fenomenalan, neki igrači su u super formi i siguran sam da će proći. Nadam se i da će Hajduk proći – dodao je Ćorluka. Niko Kranjčar brzo je projurio sa suprugom Simonom i tek u prolazu dobacio:

– U Zagreb mi se uvijek lijepo vratiti.

Bilićev itinerer: U Izraelu za bodove u subotu, pa s Norvežanima prijateljska

Slaven Bilić svoje će izabranike okupiti u ponedjeljak u 11 sati u Sheratonu, a zatim putuju preko granice kako bi od 16 sati trenirali u Brežicama.

Dogovoren je po jedan popodnevni trening dnevno, a u petak ujutro putuju u Tel Aviv. Utakmica kvalifikacija s Izraelom igra se u subotu od 21.05 na Ramat Gan stadionu, a u utorak igraju prijateljsku s Norveškom u Maksimiru.

Dolazak su zbog utakmica malo prolongirali Ivica Olić, Danijel Pranjić, Eduardo i Darijo Srna.

Komentara 10

AU
aurora08
20:06 03.10.2010.

mandjukic heheheheheheheh hahahahahaahahaha nikad niko nije tak namrdav svobe kak ih je mamic, i prodav im mandjukica za lovu za koju su mogli kupit klozea ili poldolskog, pak taj je igrav u seoskoj ligi i tam je imao problema zabit gol hehehehehehe mamicu mora vas prezident dati najvisu mogucu komunisticku nagradu za prijevaru svoba hahahahahahaha

VK
vječni krojf
21:02 03.10.2010.

aurora nije to prijevara nego dobro obavljen posao.Nista se tu ne moze sakriti,njemci su imali vremena da ga promatraju,a i nije bas toliko los koliko ti serkas.Mlad je on jos mozda i uspije.Pogledaj koliko je bayern platio Maria Gomeza,i sta je ovaj dosad pokazao.

Avatar billybull
billybull
23:03 03.10.2010.

kakav carli....valjda corli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije