Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUPILER LIGA

Carević strijelac u pobjedi Lokerena

Nogomet
26.09.2009.
u 22:46

Najuvjerljiviju pobjedu subotnjeg dijela 9. kola belgijske Jupiler lige slavila je momčad Lokerena. U dojmljivih 4:1 protiv Charleroija na listu strijelaca upisao se i Mario Carević.

Bivši veznjak spitskog Hajduka i Stuttgartove nogometne momčadi pogodio je u 48. minuti s bijele točke za povećanje vodstva svoje momčadi na 3:0. Bio je to njegov drugi ovosezonski pogodak. Prvi je postigao u porazu 4:1 od Genta kada je odigrao, kao i sada, cijeli susret.

Dobar start u drugo poluvrijeme domaćina bio je tek nastavak na izvrsnu završnicu prvog dijela. Naime, Poljak David Janczyk u 44. i 45. pogodio je za vodstvo Lokerena u čijim se redovima u samoj završnici susreta iskazao i Mouataz. Prije njegova pogotka počasni je za gostujući sastav postigao Brilliault u 72. minuti.

Dodajmo da je u domaćem porazu Kortrijka od Standarda iz Liegea nastupio Leon Benko. Odigrao je svih 90 minuta, a u sučev zapisnik ušao u 78. minuti kada je javno opomenut.

Jupiler liga, 9. kolo:

Kortrijk - Standard Liege 0:2

Lokeren - Charleroi 4:1

Racing Genk - Roeselare 1:1

Westerlo - Sint-Truiden 2:0

Zulte-Waregem - Gent 3:1

Redoslijed: 1. Club Brugge 17 (-1), 2. Anderlecht 17 (-1), 3. Sint-Truiden 17, 4. Standard Liege 17, 5. Mechelen 15 (-1), 6. Gent 14...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije