Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER

Capello: Realu ne nedostaje ništa osim – vremena

Cristiano Ronaldo, Real Madrid
Reuters
26.09.2009.
u 14:34

Igrači su jako dobri, momčad je jako dobra. Real trenutno ima sve što treba imati osim - vremena. Tek kada se momčad uigra, moći ćemo davati ocjene o novom Realu – kaže Capello.

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello sa zanimanjem prati događaje u madridskom realu, klubu kojeg je vodio u dva navrata, u sezonama 1996/97 i 2006/07.

Iako je u oba navrata osvajao naslove prvaka u Primeri, Capello se nije dugo zadržavao u ''kraljevskom klubu''. Danas uživa u svojim uspjesima s engleskom reprezentacijom, a za Marcu je prokomentirao i svoje viđenje građenja velike Realove momčadi.

- Tek ćemo vidjeti kakav će sustav igre nametnuti trener u Realu, te kako će ga igrači prihvatiti. Ta momčad je tek stvorena. Igrači su jako dobri, momčad je jako dobra. Real trenutno ima sve što treba imati osim - vremena. Tek kada se momčad uigra, moći ćemo davati ocjene o novom Realu – kaže Capello.

Danas je, slažu se svi, Primera natjecanje u kojem samo dva kluba mogu osvojiti naslov prvaka. Barcelona ili Real...

- Žao mi je što u vrijeme kada sam ja bio trener Reala nije bilo tako, ja nisam imao tu sreću. Uvijek je lakše kada imate samo jednog pravog konkurenta u borbi za naslov. No, danas je vrijeme ekonomske krize i tu se ništa ne može učiniti. Barcelona ima mladu momčad, i ako svake godine dovedu dva ili tri pametno odabrana pojačanja, uživat će u vlastitim uspjesima. Njihov je pristup jako dobar, imaju inteligentnu strategiju razvoja, a tek će vrijeme pokazati možemo li istu konstataciju upotrijebiti i za Real – zaključio je Capello.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije