Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda Uniteda

Cantona: Falcao sada može sretan umrijeti

Falcao
Reuters (Ilustracija)
03.09.2014.
u 08:52

Falcao je došao na jednogodišnju posudbu, ali će Manchester na kraju sezone moći otkupiti njegov ugovor i zadržati ga na duže razdoblje

Dolazak Radamela Falcaa u Manchester United nogometna je top tema u posljednjih nekoliko dana. 'Crveni vragovi' u njemu su dobili svjetsku klasu, što je ustvrdio i Cristiano Ronaldo, a Kolumbijac tvrdi da mu se ispunio san. Stručnjaci tvrde da je to dobar posao za obje strane, a s tim se slaže i legenda Uniteda Eric Cantona.

- To je dobar posao kluba, a Falcao sad može sretan umrijeti. Dostigao je vrhunac u nogometu, poslije Manchester Uniteda nema ništa više, može se samo ići dolje, rekao je Cantona.

Inače, Falcao je došao na jednogodišnju posudbu, ali će Manchester na kraju sezone moći otkupiti njegov ugovor i zadržati ga na duže razdoblje.

>>Falcao u Unitedu: Ispunio mi se san

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
15:16 03.09.2014.

eric cantona...legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije