Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
azzurri

Candreva: Hrvati nisu bili pošteni! Conte: Bod je dobar za nas

Italija
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
13.06.2015.
u 00:26

Dobro smo reagirali nakon nespretno primljenog gola - rekao je Pirlo.

Antonio Conte, talijanski izbornik bio je zadovoljan nakon neodlučenog susreta s Hrvatskom u Splitu (1:1).

- Na kraju sam zadovoljan jer Hrvatska je dominirala. Nije bilo lako, ali bod je dobar za nas. Bilo je teško igrati bez navijača, očekivali smo nogometni spektakl, ali ovako smo se koncentrirali na igru - rekao je Conte.

Antonio Candreva, baš kao i na San Siru u prvoj utakmici, bio je strijelac i na Poljudu. No, njemu je zasmetao nedostatak fair-playa kod domaćina.

- El Shaarawy je zabio gol, a pomoćni sudac podignuo je zastavicu. Hrvati nisu čekali, iskoristili su tu situaciju i poveli. Domaćinu je tu nedostajalo fair-playa, jer smo na njihovom dijelu terena imali tek  polovicu momčadi - naglasio je Candreva.

Andrea Pirlo kazao je kako je njegova momčad znala da je očekuje težak dvoboj.

- Ali znali smo i da možemo domaćinu stvoriti poteškoće. Dobro smo reagirali nakon nespretno primljenog gola - zaključio je Pirlo.

>>Hrvatska i Italija remizirale: Mandžo promašio penal, zabio pa skrivio jedanaesterac

>>Neću tražiti 'dlaku u jajetu', a Conte i ja bili smo radio-reporteri

>>Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

Komentara 10

PI
pinkec
01:42 13.06.2015.

Nakon što je sudac ispravno poništio gol za Italiju zbog zaledja, "naš" komentator daje svoje mišljenje: "kako nije siguran, a li mu se isto čini, da je Vida bio poslijednji u kaznenom prostoru"! Osim ovog komentara, drug komentator je kroz kroz cijelu utakmicu navijao za Talijane i predstavljao Italiju. Neznam tko ga uopće plaća i za koga radi? Imamo li mi Hrvatskih komentatora za naše sportske prenose?

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:51 13.06.2015.

U pravu je skroz, kad se Talijani svadjaju treba uzeti godisnji odmor i nastaviti kasnije, kad prodje svadja i godisnji.

Avatar zivoslavkovasojevic
zivoslavkovasojevic
03:16 13.06.2015.

Ma nece bre nas drug komentator da bude los domacin. On ce bre uvijek da najbija za Crvenu Zvezdu ali ne onu iz Beograda vec iz Komiteta. Nas komentator je bre u stanju da se formalno izvine kod Talijana za to sto smo mi gol dali. E moj Pinkec nama ce bre da bude ovako sve dok se ne pojavi cjepivo za te parazitske bolesti. ;-) malo sale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije