Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slaven belupo

Čanađija: Cijelo smo proljeće bez pobjede, to je sramota!

'07.01.2013., Koprivnica - Prozivka i prvi trening igraca NK Slaven Belupo nakon zimske stanke.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
Marijan Susenj/PIXSELL
17.04.2013.
u 10:21

- Ne znam što se dogodilo da u proljeće nismo ostvarili još ni jednu pobjedu, no nešto treba mijenjati - kaže talentirani veznjak Belupa

Slaven Belupo nikada nije slavio na Poljudu, a protiv Hajduka ne zna za pobjedu već tri i pol godine. U prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog kupa, odigranoj prije tjedan dana u Koprivnici, farmaceuti su imali igrača više gotovo 70 minuta i uspjeli izgubiti utakmicu s 2:1. Rezultatska kriza nastavljena je i protiv Lokomotive u Zagrebu od koje su “popili petardu”.

- Ne znam što se dogodilo da u proljeće nismo ostvarili još ni jednu pobjedu. To je sramota svima nama igračima i klubu. Ovako više ne ide, nešto treba promijeniti - kazao je talentirani veznjak, Bjelovarčanin Dario Čanađija, koji upravo danas slavi 19. rođendan.

Volio bi stoga, kaže, zabiti gol Splićanima, ali svjestan je da će jako teško do iznenađenja. Tim više jer trener Sović ne može računati na ozlijeđenog Novinića, Maras je upitan zbog viroze, a na put nisu trebali ići ni Vugrinec, Barić, Jugović, Pilipović i Maretić.

- Trener se odlučio za mlađu varijantu, to je njegova vizija. Vuga je naš najbolji igrač i sigurno bi nam pomogao, ali što je tu je. Nemamo što danas izgubiti, takve utakmice najlakše je igrati - dodao je Čanađija, koji je s klubom nedavno potpisao profesionalni četverogodišnji ugovor.

No, sudeći prema velikom interesu inozemnih i domaćih klubova, među kojima je navodno i Dinamo, nije isključeno da uskoro napusti koprivničku svlačionicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije