Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE U OBRANI

Campbell: Sjajan je osjećaj vratiti se u Arsenal

Sol Campbell
Reuters
13.01.2010.
u 17:27

Robusni engleski branič Sol Campbell (35) novo je pojačanje nogometaša Arsenala čije će boje braniti do kraja sezone.

- Ostale su još neke tehničke stvarčice koje se trebaju riješiti, ali potpisao sam za Arsenal do kraja sezone. Osjećaj je fantastičan, sjajan. Vratio mi se stari entuzijazam – rekao je Campbell, koji je prethodno Arsenalove boje branio od 2001. do 2006. godine.

Campbell je odigrao prvo poluvrijeme utakmice Arsenalovih i West Hamovih rezervi u utorak na Upton Parku u  pobjedi (4:2) gostujućeg sastava. Prije toga je  posljednji put za topnike nastupio u finalu Lige prvaka 2006. godine i porazu od Barcelone (2:1).

- Ushićen sam povratkom u Arsenal i radio sam zaista naporno kako bih dospio ovdje. Arsene Wenger (Arsenalov menadžer) bio mi je inspiracija. Pratio me pozorno nakon što mi je dopustio da treniram ovdje posljednja dva mjeseca. Wenger nije glup i ne bi me uzeo natrag da nije zadovoljan onime što je vidio. Vjerujem da mogu dati svoj doprinos ovoj momčadi i pomoći joj – dodao je branič koji je za englesku reprezentaciju odigrao 73 utakmice.

Campbell je u Arsenal stigao 2001. godine iz redova ljutoga gradskog rivala Tottenhama te se među topnicima zadržao pet godina. Potom je tri sezone odigrao u Portsmouthu, a početkom ove sezone potpisao je za engleski četveroligaš Notts Countyja, ali je taj klub napustio nakon samo jedne odigrane utakmice!

Campbell je, nakon što je postao igrač bez angažmana, trenirao s Arsenalom, čiji je menadžer Arsene Wenger isprva tvrdio da ga nema namjeru ponovno uzeti. U međuvremenu je francuski strateg ipak promijenio mišljenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije