Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradio i bonus

Pogledajte kako je za 26 sekundi 'sredio' suparnika i slomio mu ruku

Camozzi
Foto: Youtube Screenshot
22.02.2016.
u 09:43

Chris Camozzi u svojoj 33. profesionalnoj borbi pobijedio je veterana Joea Riggsa.

Chris Camozzi (23-10, 8-7 UFC) u svojoj 33. profesionalnoj borbi zaradio je prvi UFC-ov bonus. 29-godišnji srednjaš za samo 26 sekundi pobijedio je veterana Joea Riggsa (41-17-1 NC, 5-7 UFC). Uzdrmao ga je prednjim direktom i završio nizom udaraca koljenom pri tom mu slomivši ruku, piše Croring.

 

Druga nagrada za izvedbu večeri pripala je Donaldu Cerroneu za pobjedu nad Alexom Oliveirom, dok je meč u bantamu između Lauren Murphy i Kelly Faszholz u kojem je Murphy slavila tehničkim nokautom 5 sekundi prije kraja proglašen borbom večeri.

 

>>Sestra u panici, no Ćurković se majstorski spasio polugom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije