Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesuglasice u Maksimiru

Calello zakuhao odnose Mamića i trenera Halilhodžića

\'13.11.2010., stadion Park Mladezi, Split - 1. HNL, 15. kolo, RNK Split - NK Dinamo. Danijel Calello Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
27.01.2011.
u 19:49

Etto nakon šest godina otišao iz Dinama, u PAOK, oprostio se s plavima, koji bi mogli dobiti 500.000 eura odštete.

Dosad su bili kao prst i nokat, Halilhodžić se divio entuzijazmu i radu Zdravka Mamića, prvi čovjek kluba klanjao se svom treneru i žalio što ga prije nije doveo. No, sad su, prema našim izvorima, pale i prve teže riječi. Razlog povišenih tonova je Adrian Calello kojeg je Halilhodžić otpisao.

– Calello je na transfer-listi i može otići – rekao je Vaha ne želeći objasniti što se to dogodilo s Calellom u Međugorju, kao ni odgovoriti na pitanje ide li u Tursku:

– Rekao sam da je na transfer-listi. Rekli su mi kad sam ovamo došao, dobro došao u plavi pakao. Doista je tako – rekao je Vaha, koji još u četvrtak nije imao popis putnika na današnje pripreme.

A onda je tek osjetio što je plavi pakao, jer Calello je Mamićev miljenik. Iako nam je rečeno da će Calello na posudbu, možda u Španjolsku ili Portugal, koliko znamo, Mamići su očekivali da će ga Vaha voditi u Tursku, a ovako je došlo do težih riječi. Trener je, izgleda, mnogo toga uzeo pod svoje, aali Calello je bio kap previše. Jer, skupo je plaćen kad je dolazio i klub ga se baš ne bi želio samo tako odreći. No, Vahi se više sviđa Brezovec.

Nakon povišenih tonova, navodno je trener izjavio:

– Nakon svega, moram prespavati!

Ako je to sve istina, ne sluti na dobro, valjda odnosi nisu trajno narušeni.

Prije te navodne svađe Halilhodžić je rekao da ne zna tko će sve biti u zrakoplovu u Tursku, jer još su bile moguće neke posudbe. Lokomotiva bi Ademija i Kramarića, ali to je sada teško očekivati. Sigurno neće biti Etta koji je otišao u PAOK. Igrač koji je u Dinamu od 2005. oprostio se sa suigračima.

– Zahvaljujem mu na svemu, na profesionalnosti i ponašanju – rekao je trener.

Dinamo neće tražiti veliki novac za njega, možda oko 500.000 eura.

U zrakoplovu će biti Šime Vrsaljko.

– U svlačionici je bilo šala da je potpisao za Arsenal iz Tivta, to mu je Beqiraj sredio. Ma, ljudi, neće biti senzacionalnih transfera, sve to loše utječe na dečka koji se još mora razvijati, a onda otići kad to bude najbolje i za njega i za klub – rekao je Vaha.

Komentara 17

GU
Gustavo
00:35 28.01.2011.

Ode Vaha sutra, pa neće njemu Mamić određivati momčad, Jurčić novi trener, haha

VE
Velikogoričan56
20:22 27.01.2011.

ako se Mamic zbog Callela posvadja s Vahom, onda se sto posto slazem da nije normalan, jer i sa zadnjeg reda tribina se vidi tko sto zna i tko koliko vrijedi

Avatar PTB
PTB
21:35 27.01.2011.

I sad vi meni recite, kaj mislite, hoće li netko odgovarati za 15 milijuna kuna iz Dinamova proračuna bačenih u vjetar? Ipak je calello bio najskuplje strano pojačanje u povijesti kluba. A zna se tko ga je doveo. Isto kaoo i hrpu \"pojačanja\" prije njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije