Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Calello: Gol za moju Micaelu, moj je cilj za ovu sezonu ispunjen

'24.07.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 1. kola T-Com HNL izmedju NK Dinamo i NK Hrvatski dragovoljac. Adrian Calello Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
04.04.2011.
u 09:24

Do ove sezone nikada nije bio strijelac, a sada je efikasniji i od napadača Sylvestrea

Tko kaže da Adrian Calello (24) ne zna zabiti gol? Suha statistika kaže da je taj osporavani Argentinac u ovoj sezoni sa svoja dva bisera efikasniji, primjerice, od klasičnoga napadača Jakuba Sylvestra (1 gol), izjednačen je s ofenzivnim veznim Moralesom i tek jedan gol slabiji od Ante Rukavine...

– Jako mi je bitan ovaj gol jer je moj cilj bio u jesenskom i proljetnom dijelu prvenstva zabiti po jedan gol. To je sada ispunjeno – poručio nam je Calello putem klupske prevoditeljice Marine Rogoznice.

Mislio sam da neću igrati

A ne igrate baš previše, bili ste čak i otpisani u zimskim pripremama?

– Prije početka proljetnog dijela mislio sam da neću ni igrati toliko jer je puno igrača na istoj poziciji, velika je konkurencija. Razumijem da svi moraju igrati, tako da sam sretan kad me trener stavi u igru i dajem sve od sebe da zaslužim njegovo povjerenje – dodaje skromni Argentinac i naglašava:

– Ovo je bila važna utakmica za nas, da pobjegnemo Hajduku još i više! To mi je jedini motiv za dalje, naravno, i da osvojimo kup.

Kome ste posvetili pogodak?

– Svojoj djevojci Micaeli koja je bila na utakmici i bodrila me. Mi stranci ponekad se osjećamo usamljenima, što je normalno kad živiš u drugoj državi, a moja je djevojka uz mene i u dobru i u zlu i jako mi je velika potpora. Nakon utakmice čuo sam se s mamom, tatom i bratom u Argentini, koji su, naravno, jako sretni.

Želite li na ljeto napraviti transfer u inozemstvo?

Ne bih natrag u Argentinu

– Ne, ambicija mi je igrati u Ligi prvaka s Dinamom. A jednoga dana cilj mi je zaigrati u nekom europskom klubu, ne bih se vraćao u Argentinu. Naviknuo sam se na europski način života i volio bih u Europi nastaviti karijeru.

Kada ćemo napraviti intervju na hrvatskom? Ovdje ste već dulje od dvije godine, ali vam, kao ni Moralesu, ne ide najbolje?

– Hrvatski dosta razumijem, svaki dan sve više. Učim i trudim se govoriti da budem što bolji – zaključio je Calello, još jedan Mamićev ljubimac u Dinamovoj svlačionici.

750.000 
eura tržišna mu je vrijednost, što je upola manje od cijene koju je Dinamo platio za njega

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije