Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova rješenja

Čačić umjesto Lovrena pozvao Šimunovića, Capan iz Lokomotive ide u U-21

Jozo Šimunović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
25.09.2015.
u 18:31

Dejan Lovren zbog ozljede gležnja mora pauzirati tri do četiri tjedna te će zbog toga propustiti kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske i Malte

Hrvatski nogometni savez jučer je potvrdio da Dejan Lovren zbog ozljede gležnja mora pauzirati tri do četiri tjedna te će zbog toga propustiti kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske i Malte.

Izbornik Ante Čačić tako je bio prisiljen pozvati zamjenu pa je pozvao Jozu Šimunovića, bivšeg igrača Dinama koji je nedavno prešao u Celtic.

Kako je on dosad bio u U-21 reprezentaciji, umjesto njega je na to je mjesto uskočio Luka Capan iz Lokomotive.

Podsjetimo, Hrvatska s novim izbornikom kreće u borbu za plasman na Europsko prvenstvo. Do kraja su dva kola, a zasad smo treći na ljestvici. Bugarsku dočekujemo 10. listopada, a tri dana kasnije gostujemo na Malti.

>>Lovrenova sreća u nesreći: kost nije pukla, ali ipak 
ništa od vatrenih

Komentara 27

GU
General_U
18:38 25.09.2015.

jozo ako bog da da bude zdrav bit će od koristi reprezentaciji sezona dvije u celitcu,onda put engleske u neki jači klub koji je među četiri pet najboljih u engleskoj.

MA
mause
18:43 25.09.2015.

sve bolje od boljega

DU
Deleted user
23:12 25.09.2015.

Evo prilike za Maloču. Hahahaha 75,000e .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije