Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK
Povratak na članak

Čačić: Ovo mi je velika satisfakcija, ali moramo paziti da se ne poskliznemo

- Hvala svima koji su nas podržali. Nosila nas je podrška s tribina, a ovaj put nas nisu izbacili iz koncepcije - rekao je Čačić

Komentari 10

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
00:33 25.03.2017.

bravo majstore!

VL
DE
derin
02:04 25.03.2017.

Neka netko kaže mamicu, ovaj Cacicu da pivaric nije za reprezentaciju, te kad ekipa u padne u drugom poluvremenu da bar nešto čini.

VL
PP
Pol_pol
01:10 25.03.2017.

Iako je Ruski jezik puno bliži Hrvatskom od Ukrainskog, a valjda smo došli iz Rusije i bili dio tog slavenskog naroda...valjda je tako bilo prije 13 stoljeća...kažu da smo bili plačenici, vojska plačenička koja je ratovala za Rimljane pa smo zato tako došli u ove naše krajeve jer smosve već poznavali gdje, kada i kako...ipak nam je Ukrainski narod bratski...samo oni se moraju boriti za svoju slobodu ako je žele, a ne mi...mi smo svoju slobodu izborili bez komunista koji su nam zabijali nož u leđa...kao i danas...

VL
Avatar brcko dc
brcko dc
12:05 25.03.2017.

Ostajem pri tome da Camic pojma nema.Poslije ovoga moze samo voditi Cibaliju u drugoj ligi.Covjek nema osjecaj za izmjene boze te sacuvaj.Da se toliko boji pojedinih igraca to se vidi iz aviona.Isti je bio i Kovac kad nije smijo Mandzukica nikada vaditi i ako je bio u krizi kad nije magao pogoditi ni kucu a kamoli gol.

VL
DP
DPDP
08:14 25.03.2017.

nevjerojatno je da svi koji prate nogomet i jučerašnju tekmu vidjeli da je oko 65-70 minute trebalo mijenjat jer smo pali sa snagom jedino naša klupa to ne vidi tako. da je u 70 min zamijenio: pjaca-broz , kovačić-badelj ilj i krama-rakitić nastavili bi s presingom i zgazili Ukrajince a ne ovako pa se na kraju borimo za goli život. ako Čaćić to ne zna a pokazao i dokazao nam je to več više puta da je tako , molio bih Mamića i HNS da stave još nekoga na klupu koji bi samo to pratio pa upozorio Čaćića na to jer on to očito ili ne razumije ili ne vidi .

VL
BR
balboa.rocky
11:01 25.03.2017.

Kada pogledam tko nam je sve u skupini i onda pročitan ovakve komentare stručnog stožera pitam se pa dali smo mi pali tako nisko da nam je mjerilo ukrajina, island, Kosovo pa i turska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.