Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Čačić: Odlučilo je i 200.000 kuna

'Marin Cilic of Croatia returns the ball to Switzerland\'s Marco Chiudinelli at the Swiss Indoors ATP tennis tournament in Basel November 2, 2010.   REUTERS/Arnd Wiegmann (SWITZERLAND - Tags: SPORT TE
'ARND WIEGMANN'
02.12.2010.
u 17:32

Hrvatski će tenisači u ožujku s Nijemcima igrati u – Zagrebu. - Svaka kuna u HTS-a znači opstanak tenisa, u ovim se 
vremenima i to mora uzimati u obzir, objašnjava predsjednik Saveza

U dvoboju 1. kola Svjetske skupine Davisova kupa za 2011. godinu (od 4. do 6. ožujka) hrvatski će tenisači dočekati njemačke u Zagrebu. Točnije u Dvorani II. Doma sportova.

– U najužoj su konkurenciji bile ponude Osijeka i Zagreba i odluka nije bila jednostavna. No, domaćinstvo je na kraju jednoglasno dobio Zagreb, gradonačelnik kojega cijelo vrijeme ima jasan stav o organizaciji održavanja vrhunskih sportskih priredbi u glavnom gradu. Da, naravno da je, među ostalim elementima, presudila i bolja novčana ponuda Zagreba od 200.000 kuna. Svaka kuna u HTS-u znači opstanak tenisa i omogućava normalno funkcioniranje Saveza. Tako će biti dok sam ja na čelu – govorio je predsjednik HTS-a Radimir Čačić.

– Drago mi je što se dvoboj igra u Zagrebu jer sam ovdje u posljednje dvije godine igrao svoj najbolji tenis. Nijemci su neugodan suparnik, prvo ime im je Phillip Kohlschreiber, no tu su i Mayer, Petzschner, Becker... Ivan Dodig je u sve boljoj formi, nadam se da će i Ivo Karlović do tada biti spreman i da ćemo uz brojnu podršku navijača do pobjede – rekao je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić.

Iz Saveza najavljuju brojne marketinške akcije i nižu cijenu ulaznica kako bi probirljivu zagrebačku publiku u što većem broju privukli na ovaj meč.

Od jučerašnjeg dana službeni sponzor opreme svih hrvatskih reprezentacija postala je tvrtka Sergio Tacchini, dok je Babolat službena loptica HTS-a..

Danas u Beogradu počinje finale Davisova kupa između Srbije i Francuske, prvog će dana pojedinačne susrete igrati Janko Tipsarević i Gel Monfils te Novak Đoković i Gilles Simon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije