Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMINA FINALA

Čačić: Neymaru treba pomoć, u suprotnom bi Čile mogao biti koban

neymar
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.06.2014.
u 12:03

Brazilci špijunirali trening Čilea, a igrači su loptama gađali helikopter

Zlatni kipić visine 36,7 centimetara čeka novog svjetskog prvaka na Maracani, a ostalo je gotovo 400 parova ruku koje bi ga željele podići iznad glave, jer nogometno se društvo u Brazilu prepolovilo. Vrag je odnio šalu, kiksevi se od osmine finala više ne praštaju, od večeras počinje rulet u kojem će preživjeti samo najs(p)retniji s loptom...

Puni strasti i energije

Pravi lov počinje večeras, a prvi igra - najtrofejniji lovac Brazil. Brazilci se nisu proslavili u skupini s Hrvatskom (sudac), Meksikom (remi) i Kamerunom (primili gol), iako su prošli bez poraza, no moraju se uozbiljiti žele li otići do kraja, a čeka ih Čile. Prije prvenstva, bivši izbornik Mirko Jozić, stručnjak za društvo s obale Tihog oceana, uvjeravao nas je:

– Iznenadit ćete se, Čileance u Europi ne poznajemo dobro, a oni će zapapriti, možda čak i Španjolskoj – vidio je precizno u budućnost prije dva tjedna Jozić. Svaka čast.

Mogu li sada zapapriti i Brazilu?

– Čileanci su bili kobni za Španjolsku, imaju igru, a kao momčad su puni strasti i energije. Nisu bez šanse! – kaže iz današnje perspektive Ante Čačić, bivši Dinamov trener.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Je li Brazil samo Neymar? Ovisi li sve o tome na koju nogu ustane?

– Dosad je tako ispalo! Trebali bi i ostali u momčadi rasteretiti Neymara, sad im je vrijeme – kaže bivši Dinamov trener Ante Čačić.

Ispadnu li domaćini večeras, bio bi to pravi šok! U Brazilu je panika, pa je tako kamp Čileanaca na posljednjem treningu nadlijetao brazilski helikopter! Novinari Globea željeli su snimiti što je pripremio Jorge Sampaoli za večerašnji susret u Belo Horizonteu (18 sati).

– Radio sam u tom trenutku na taktici i ovo je sramota! Tražimo da se snimka našeg treninga ne objavi na TV-u – govorio je Sampaoli, a igrači su čak pokušavali nogometnom loptom pogoditi letjelicu! I Brazilci se boje, pa su tako igrajući s Kamerunom pokrivali usta rukama kako se ne bi moglo otkriti što govore.

Forlan se vraća u napad

– Brinemo se o svakom detalju, pa tako i o tome da nam ne čitaju s usana – kaže pričuvni brazilski vratar Jefferson. Kolumbija i Urugvaj (Maracana od 22) padaju u drugi plan. U igru se vraća Diego Forlan, koji će zamijeniti oštrozubog Suareza, a Kolumbijci su u tom susretu blagi favoriti.

>>Neymar je bio pred dolaskom u Chelsea, evo tko ga je odgovorio

Komentara 3

Avatar plimni_val
plimni_val
12:31 28.06.2014.

Bilo bi lijepo da ovakav Brazil ostane kući... kad je već kod kuće jer je najlošiji kojeg sam ikad vidio, a da igraju ostale reprezentacije koje nešto zanimljivo mogu ponuditi nogometnoj javnosti.

ZZ
Zagreb Zagreb
13:48 28.06.2014.

Cijeli Brazil treba pomoc onakvu kakvu su imali u prve 2 utakmice, da bi mogao dalje.

EV
ebes vl i njegove admine
12:20 28.06.2014.

koji je oti cacic, bate?! sta li se je izlaprda da covik ne poviruje svojiman usiman. brale, radije bih cita sta jema za rec ona simpaticna hrvatska mulatkinja antonia laus diallo, ciju sliku je objavija vl na svojiman stranicamin, vengo cita ovakove gluposti. neymar nosi cilu brazilsku momcad na svojiman pleciman samo prid golon, ali ako hulk proradi ne cedu tribat nikakove dodatne pomoci. neymar i hulk bi tribali igrat ka pele i legendarni garrincha, i onda ce brazil bez problema osvojit ovi mundijal, sta jin je i cilj, naravski. ne triba zaboravit ni marcela koji jema brzinu. mislin da se brazil jos uvik zagrijava i cuva energiju za kasnije. danas cu jih u zivo gledat pa cemo vidit di su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije