Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove snage
Povratak na članak

Nema straha, bit ćemo sjajni i kada odu Srna, Čarli...

Vulić: Imamo toliko talenata da ih moramo i izvoziti kako bismo prostor oslobodili drugima.

Komentari 12

FT
feel_the_coruption
20:05 23.06.2016.

Samo treba razmišljati ponizno, skromno i iz utakmice u utakmicu. Ne raditi euforiju, bolji smo od Portugala ali nisu ni oni bezopasni...Samo naprijed dečki !

VL
BU
Bubalamala
23:02 23.06.2016.

Ne bi se trebali pre rano odricati iskutstva Corluke i Srne. Istina je da imamo odlicnu mlades ali to internacionalno iskustvo koje su oni godinama sakupljali jako je vazno,pogotovo na ovakvim turnirima.Treba sve uciniti da nam Srna i Corluka jos ostanu jer njih se nebi odrekao ni jedan trener Evrope !

VL
HL
HV_LAKI102
22:31 23.06.2016.

Komunisticki mediji dizu nasu repku u nebesa,sve do finala, a protivnika Portugaliju su vec poslali kuci.Nesmijemo nasjesti na njihove zle namjere,moramo ostati na zemlji i u tekmu uci isto kao sto smo usli protiv Turaka,pa kom opanci a kom obojci.Moj savjet repki;vjezbajte izvodenje jedanaesteraca,nikad se nezna,bude li srece bice i treceg kruga.

VL
DE
debelisef
23:30 23.06.2016.

Hvala Bogu, za nogometnu buducnost nema straha - uvijek smo imali nogometase. Ovih mi je dana kroz glavu proslo, kak je steta kaj i one generacije prije nisu mogle igrati za nasu Hrvatsku : Recimo 80-tih : Pudar, Bogdan, Vulic,Bracun, Zajec, Gudelj, Mlinaric, Gracan, Sliskovic, Deveric, Zl. Vujovic. Kaj i to ne bi bila parava momcad ?

VL
ED
europski dinamo
22:18 23.06.2016.

Nema brige kad Dinamova skola izbacuje dragulje.

VL
MI
Micimali
14:11 24.06.2016.

Rogu kapa do poda, svaka cast momce... biti ce tesko protiv Portugala, steta sto nisu dobili mađare, ovi su im zabili 2 gola od odbijanaca, Portugal do sada nije pokazako sto može, ali nažalost dižu se i Ronalda je krenulo, loš moment za nas, sa druge strane ako njih prođemo onda je poslije baš sve moguće.... Sretno Hrvatska

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:22 24.06.2016.

Dinamovci zadnjih 15 godina čine 90% reprezentacije sa igračima koji igraju u najboljim klubovima svijeta i onda se nađe bagra koja se bori protiv Mamića koji je doveo funkcioniranje kluba do savršenstva a o financijama da ne govorimo. Hajduk pak zadnjih 15 godina nije stvorio ali ni JEDNOG talenta za top klub svijeta, zadnji je bio Tudor u Juventusu... Rapaić,Srna,Mornar ipak nisu bili tog kapaciteta i ni približno bilo kojem današnjem Dinamovom igraču. Da Mamić ne proda u takve ekstra jake klubove igrače nebi se ni razvili do kraja u ovakve klase, tamo dobiju završno brušenje i tehnike i taktike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.