Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U DINAMU
Povratak na članak

Čačić je izgubio idilu u svlačionici. Dvojica ključnih igrača nisu u najboljim odnosima s trenerom

Klupske borbe počele su utjecati i na svlačionicu, vidjelo se to već i u utakmici protiv Gorice. Saznajemo da se u rješavanje kaosa u Dinamu aktivnije odlučila uključiti i gradska i državna vlast, a sve pozorno prati i HNS. Je li vrijeme za treću opciju?

Komentari 19

ST
stefj
12:42 23.01.2023.

Ne znam da li situacija u klubu utječe na igrače i igru ili ne, no subotnja utakmica je bila tipična demonstracija Čačićeve tvrdoglavosti i ideja koje nitko ne kuži. Radi toga je Dinamo ostao bez proljeća u Europi, a, kako vidimo, možda ostane i bez titule... Nije normalno da protiv zadnjeg na ljestvici Dinamo napravi jednu izglednu šansu, a da trener zapravo ne promijeni taktiku. Forsira se Ljubičić na beku, Bočkaj na desno, gdje se onda ostaje bez njegovih centaršuteva, Špikić lijevo, gdje se onda ostaje bez ijednog njegovog prodora, itd. Nije prvi puta da tvrdoglavo stavlja igrače na pozicije gdje ne daju dobre igre.

VL
Avatar comparator
comparator
13:46 23.01.2023.

Dinamo je talac samo jedne struje ,a ona je odavno poznata javnosti kao partijska . To što ovu operaciju vodi sam vrh države ujedinjen s izvršnom vlašću u Zagrebu ,a protiv sporta i kluba i to na destruktivan način u svrhu privilegiranja jednog drugog kluba je vidljivo po postupcima političke oligarhije i njihovih orijunaških saveznika. Da je u kojim slučajem politici u interesu urediti zakone i sport to bi odavno učinili ali naravno to nije tako. Ovdje se radi o podmukloj agresiji na Dinamo i one snage koje žele raditi na način kako to rade i drugi sportski klubovi u svijetu i koji samostalno odlučuju o svojim ulaganjima i svojim interesima. Dakle interes Dinama je pobjeda u prvenstvu i izlazak na svjetsku scenu dok se politika uporno miješa i odmaže.

VL
DU
Deleted user
12:44 23.01.2023.

Članke o Dinamu, koji dolaze iz večernjeg lista, slobodne dalmacije, imbexa, treba čitati s velikom rezervom.

VL
SP
Spezzi
13:23 23.01.2023.

Kad nema Mačka, mali miševi doma kolo vode!!!

VL
BE
Berri
11:56 23.01.2023.

Ako je tako, onda će se dogoditi isto ono što se Čačiću dogodilo u listopadu 2018. godine kada je izgubio podršku Modrića, Ćorluke, Rakitića, kada su ga smijenili.

VL
Avatar Uskok
Uskok
12:11 23.01.2023.

Koji su to igrači?

VL
BE
Berlioz
17:45 23.01.2023.

Političari i politika nemaju što raditi u Dinamu, to i krovne organizacije izrijekom zabranjuju. To inače ističu i mediji pa je zanimljivo kako sad odjednom novinar podržava ideju o uplitanju politike u sport.

VL
VI
vidum
12:51 23.01.2023.

Štogod mislili o njemu, Mamić je za Dinamo učinio više nego bilo tko prije. I pored toga što je iz njega izvukao više nego bilo tko drugi. Sad me Mamić podsjeća na majku koja ubija vlastito dijete.

VL
KO
kompakt
12:10 23.01.2023.

Imaju milicajca u vodstvu kluba i lik može da uvede svoj prisilni zakon.A može da uvede i prisilni rad.

VL
BJ
bjmaro
12:20 23.01.2023.

Da li je tekst ovog članka stigao iz Međugorja ili Dalmatinskog portala ?

VL
Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
12:29 23.01.2023.

Juventusu su oduzeli 15 bodova zbog malverzacija pa živi. Na koliko klimavim nogama je Dinamo srpskoimeto?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.