Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Ludogorec

Čačić: Izvukli smo pouke iz prve utakmice s Ludogorecom

'06.03.2012., Zagreb - Konferencija za novinare GNK Dinama. Trener GNK Dinama Ante Cacic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
24.07.2012.
u 11:31

- Gledali smo snimku, pa nije to bilo baš tako loše protiv Ludogoreca u prvoj utakmici - rekao je Kovačić.

Dinamo sutra igra odlučujuću utakmicu za ostanak u Europi, ispadanje bi značilo krah sezone.

– Nadam se da ćemo se nakon utakmice družiti u još boljem raspoloženju. Utakmica je izuzetno važna, eliminacijska. Ali iza sebe imamo povoljan rezultat iz prvog susreta i vjerujem da i ovu utrakmicu možemo apsolvirati na zadovoljavajući način i otići u treće pretkolo. Priželjkujem podršku s tribina jer će nam trebati, a ova je momčad to zaslužila – kazao je Ante Čačić koji nije otkrio početnih 11.

Sigurno je da će spremni biti Badelj, Kovačić, Tonel i Alispahić, a da u kadru neće biti Pivarić, Šimunić i Leko.

– Ludogorec je tamo primio gol, njemu čuvanje gola ne znači ništa i tražit će pogodak u Maksimiru, no mi smo domaćini i želimo na pravi način ostati u Europi. Pokazalo se da su Bugari dobri, ali smo mi iz prvog susreta izašli rezultatski čitavi i izvukli pouke. Upozorili smo na pogreške koje su pokvarile dojam. Budemo li ih eliminirali, bit ćemo svi skupa zadovoljni – zaključio je Čačić.

Mateo Kovačić kaže da je spreman iako ima problema sa stopalom.

– Mediji su prikazali da je naša igra u Bugarskoj bila strašno loša, analizirali smo i gledali snimku i mislim da nije bilo baš tako loše, bilo je dobrih stvari, zabili smo im gol. Ovdje je teren širi, a i kako sezona bude odmicala, bit ćemo sve bolji. I uvjeren sam da ćemo pobjedom izaći iz ove utakmice – kazao je Kovačić.

Komentara 12

SA
SI aka SI
11:52 24.07.2012.

ni ja ne znam koju utakmicu su gledali, jer Rukavina je spašavao sa crte, a od ona dva faula, mogao je biti i jedan penal. Pričamo o drugom pretkolu LP kada ozbiljne momčadi tek počinju s pripremama

VL
vladek
11:55 24.07.2012.

Ako ćemo igrat od početka bez Samira,sigurno pobjeđujemo.U napadu pa Rukavina i Beqiraj

DU
Deleted user
11:50 24.07.2012.

Ja neznam koju je tekmu Kovacic gledao. Cinjenica je da su prvu odigrali jako lose. Ja vidio vlastitim ocima kaj su im bugari radili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije