Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga

C. zvezda u Pioniru nanijela Cedeviti drugi poraz (73:59)

Cedevita Sassari
Daniel Kasap/PIXSELL
10.11.2013.
u 21:25

- U prvom smo dijelu imali šut za tricu 0-10, ali smo i dalje bili u igri, no kada je domaćin pojačao agresivnost imali smo problema

Uz šut za tricu 1-19, Cedevita je u Beogradu, pred 3500 ljudi, doživjela drugi poraz u ABA ligi. Euroligaška obrana Crvene zvezde bila je prečvrsta (59:73). 

- U prvom smo dijelu imali šut za tricu 0-10, ali smo i dalje bili u igri, no kada je domaćin pojačao agresivnost imali smo problema s organizacijom igre. Izgubili smo čak 19 lopti što im je omogućilo lake koševe. S promjenom ritma i zonom uspijevali smo se održati, no Zvezdina je obrana bila model koji i mi moramo prihvatiti - ustvrdio je trener Zagrepčana Jasmin Repeša. 

Napadački, Cedevita je imala samo dva raspoložena igrača. Branič Smith (22 koša) i centar Nurkić (18) zabili su zajedno 40 od ukupnih 59 koševa pri čemu su prvi sljedeći cedevitaši po učinku bili Bilan i Ramljak (po 4 koša). Nažalost, cijela Cedevita imala je tek 9 asistencija, samo jednu više od najboljeg zvezdaša Nelsona (12 koševa), a Smith, kojemu bi razigrati suigrače trebao biti osnovni posao, nije upisao niti jednu. Novi Amerikanac Ray u 22 minute upisao je po tri koša i asistencije. 

Poredak nakon 7. kola: 1. C. zvezda 5-2, 2. Budućnost 5-2, 3. Cedevita 5-2, 4. Partizan 5-1, 5. Cibona 4-3, 6. Igokea 4-3....12. Zadar 2-5...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije