Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak legende

C. Ronaldo se poklonio Fergusonu: Šefe, hvala na svemu

Ronaldo, Ferguson (1)
Screenshot/Facebook
08.05.2013.
u 17:29

Upravo je Ferguson jedan od najzaslužnijih što je Ronaldo iz Sportinga stigao na Old Trafford te kasnije postao vrhunski igrač

Vijest o odlasku legenadrnog Alexa Fergusona u mirovinu šokirala je sve svjetske zaljubljenike u nogomet. Jedan od onih koji je bio posebno vezan uz škotskog trenera je i ponajbolji nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo. Upravo je Ferguson jedan od najzaslužnijih što je Ronaldo iz Sportinga stigao na Old Trafford te kasnije postao vrhunski igrač.

Zbog toga mu se portugalski nogometaš danas zahvalio preko Facebooka.

\"Hvala ti na svemu, šefe\", napisao je Portugalac te je kraj statusa priložio sliku sebe i Fergusona iz razdoblja kada su surađivali u Unitedu.

>>ANKETA Tko bi trebao naslijediti Fergusona u Unitedu?

>>Owen o Fergusonovu odlasku: Bez njega United neće biti United

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije