Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Por. - Niz. 2:1

C. Ronaldo odveo Portugal među 8: A još je i rođendan mom sinu!

cristiano ronaldo
AFP/Pixsell
17.06.2012.
u 20:43

Portugalci su nakon 11 minuta gubili 0:1, a onda je Cristiano Ronaldo zabio dva pogotka za pobjedu i plasman među osam najboljih.

Kako je dramatična bila 'skupina smrti' tijekom Eura, tako je i završila. Sve četiri reprezentacije mogle su proći, ali i ispasti, pa čak i Njemačka koja je u posljednje kolo ušla s dvije pobjede. Na kraju su u četvrtfinale otišli Njemačka i Portugal, a kući odlaze Nizozemska i Danska.

Nakon što je Nizozemska povela i stvorila si nadu, Cristiano Ronaldo odlučio je uzeti stvari u svoje ruke. Odlučio je svijetu pokazati da je najbolji, opravdati taj epitet i zaigrao je sjajno. Uništio je Nizozemce s dvama pogocima, driblinzima, asistencijama.

- Momčad je zaslužila ovaj prolaz u četvrtfinale, jer vjerovala je do kraja da ćemo to ostvariti. A danas je i rođendan mom sinu i zato sam posebno sretan - ushićen je bio Cristiano Ronaldo.

Povukao je kočnicu na upit o tome kako će Portugalci dalje na Euru:

- Polako, idemo utakmicu po utakmicu. Naš je cilj bio proći skupinu, i uspjeli smo, a sad na Euru sve postaje moguće. Sad nas čeka komplicirana utakmica protiv Češke, tu su šanse 50:50 - rekao je CR7 koji je i proglašen igračem utakmice.

Nani promašio s 5 metara

Kako i ne bi bio nakon ovakve partije. No, nogomet je opet pokazao svoju nepredvidljivost. Ronaldo je čudesno asistirao Naniju, a igrač vrijedan 40 milijuna eura s pet metara nije zabio!? A koliko mi kritiziramo igrače u HNL-u...

No, zato je tu bio Cristiano, sve je riješio, postao prvi Portugalac koji je zabijao na pet velikih natjecanja.

Portugal će u četvrtfinalu igrati s Češkom.

Tijek susreta možete pogledati u našem live-boxu!

Komentara 3

ZM
zmaj5
22:58 17.06.2012.

Kiki danas odigrao najbolju partiju za Portugal. Ja mislio da su Irci najslabija reprezentacija na ovom Euru,ali Nizozemska je smiješna. Ista ekipa je prije dvije godine bila u finalu Svjetskog prvenstva,danas je to putujući cirkus. Tu ne znaš ko koga i zašto

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:59 17.06.2012.

Portugal je do sad na EU 2012 pokazao najvise nogometa. Protiv Njemacke su igrali pod kocnicom, da su isli na pobjedu dobili bi. Nizozemska osim sto ne funkcionira kao tim, ne izgleda puno bolje na pojedinacnom nivou. Portugalci su dobivalii duele uz to jos bolje igrali kao tim.

Avatar MENSA
MENSA
07:57 18.06.2012.

MILA MOJA MAJKO!!! Pa ljudi moji. po kojem je to pravopisu "sačinjena" ova naslovnica. Ili se ja varam ili je ovo ....nivo pučkoškolskih pravopisnih grešaka???!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije