Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk čeka Rijeku
Povratak na članak

Burić: Rijeka je financijski moćnija od nas, a jedva čekamo početak derbija

- Dinamo je u početku kontrolirao igru, imao je više šansi i gol prednosti, ali utakmica se igra 90, ponekad i 95 minuta.

Komentari 5

Avatar javorko
javorko
14:49 30.10.2015.

ak hajduk-titov klub izgubi bu opet kriv mamić,suci tko sve ne

VL
BR
braveheart11
17:00 30.10.2015.

Buricu ovo sto si izjavio je alibi ili paljenje atmosfere?

VL
NF
nf
16:13 30.10.2015.

Dinamo

VL
DU
Deleted user
14:53 30.10.2015.

rijeka je ništa a hajduk najveći klub mog hrvatskog roda

VL
DR
drose02
14:51 30.10.2015.

Lijep pozdrav uz zaista iskrenu ispriku na smetnji ali namjere su mi pozitivne pa se nadam da neće zamjeriti oni koje ovo ne bude zanimalo.Nudim mogućnost zarade od 10-tak tisuća kuna mjesečno na dugoročnoj bazi i to je razlog mog reklamiranja.Riječ je o kladionici točnije o kladjenju na jedan sport čiji sam veliki ljubitelj i poznavatelj a to je NBA košarka i pomoću kladjenja sam ispunio neke snove kao što su odlazak na utakmice NBA lige ili teniskog turnira u Wimbedonu a imam i dokaze za ovo što pričam .NBA je specifična u odnosu na sve druge lige jer sve ekipe igraju u prosjeku svaka dva dana,često i dan za danom te se uz kvalitetno praćenje i poznavanje košarke mogu zaraditi zaista jako lijepi novci.Znanja imam jako puno,želje i volje za gledanjem utakmica i njihovim analiziranjem još više a tu si i razni napredni programi koje koristim za analizu kao i league pass preko kojeg mogu gledati sve utakmica u prijenosima,snimkama te mogućnosti da gledam po 4 u isto vrijeme.Na ovaj projekt i analizu parova trošit ću i po 12 sati dnevno te ulazim zaista maksimalno ozbiljno sa željom da do ljeta i kraja lige ostvarimo veliki profit.Ono što želim naglasiti je da uvjeta za igru nema,dakle možete se uključiti i primati moje parove bez uplaćivanja bilo kakvog novca unaprijed a koji su mi ciljevi i zašto ovo radim objasnit ću Vam ako se javite na mail tenisnbasuradnja@gmail.com.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.