Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI U HAJDUKU

'Kakvi su ovo loši uvjeti?! Moramo nositi vaterpolo kapice!'

15.05.2014., Split - Hajduk je u bijelom salonu predstavio suradnju s vaterpolskim klubom Jug Croatia osiguranje. Ugovor izmedju Hajduka i Juga CO potpisali su predsjednici Marin Brbic i Luksa Jakobusic. Ovim potpisom, povezati ce se hajdukov dobavljac op
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/2
20.02.2016.
u 11:30

'Nismo nikoga slali ga pogleda teren, ali nadamo se da će biti spreman i da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu.'

U Poljudu su trenutačno najvažnije prognoze vremenska i liječnička. Hajduk se nada da će travnjak u Kranjčevićevoj, na utakmici s Lokomotivom, biti spreman za igru, da neće sličiti na onu kaljužu u kojoj su igrali Zagreb i Dinamo.

Bijeli bez pola momčadi

– Nismo nikoga slali ga pogleda teren, ali nadamo se da će biti spreman i da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Za naš stil igre stanje terena jako je bitno. Cijeli tjedan trenirali smo po vaterpolskim uvjetima, morao sam od prijatelja Renca Posinkovića posuditi vaterpolske kapice – kazuje Burić.

A liječnički bilten je takav da se u kadar vratio Velazquez, ali teško je vjerovati da će Burić riskirati s njim. Veća su mu briga ozljede Milića i Veleza. Oni su u kadru za utakmicu s Lokomotivom, ali pitanje je hoće li igrati.

– Nekoliko igrača ima probleme, zbog toga na put ide 20 igrača. Vidjet ćemo kakvo će stanje ozlijeđenih biti uoči utakmice, tada ću donijeti odluku – kaže Burić.

Nema ni Roguljića, koji ima tri žuta kartona, a ako Milić i Velazquez ne budu mogli, a već su otprije izvan stroja Vlašić i Ohandza, ispada da će Hajduk biti bez više od pola momčadi u odnosu na prvi dio sezone. Ne zaboravimo, otišli su Milović i Caktaš, koji su bili standardni prvotimci, te Balić i Maglica, igrači iz najužeg kruga prve momčadi. To bi i klubovi s jačim kadrom teško podnijeli. S obzirom na sve izostanke, Burić je među dvadeset putnika uvrstio i 18-godišnjeg Anthonyja Kalika, Australca čiji su roditelji iz Blata na Korčuli, a prije dvadesetak dana stigao je u Hajduk na posudbu iz Central Coast Marinersa. Kalik je ofenzivni veznjak, vršnjak je Nikole Vlašića, mlađi je mjesec dana od njega, a oni koji su ga vidjeli na djelu kažu da je ostavio odličan dojam na treningu.

A Lokomotiva je za Hajduk u posljednje vrijeme zahvalan rival. Jedno vrijeme statistika je bila neugodna za Hajduk, ali u posljednjih trinaest dvoboja lokosi su samo jednom došli do pobjede. No Burić nije trener koji pati od prošlosti, njega zanima aktualni trenutak. Ipak, prisjetio se kako je Lokomotiva prekinula Hajdukov niz od sedam utakmica bez primljenog gola.

– Zabio nam je Andrijašević, tko će kome, nego svoj svome. Dobar igrač i dobar momak. Lokomotiva je kvalitetna momčad s mladim igračima. Opasna je u kontri i polukontri, vidjelo se to i u utakmici protiv Rijeke – rekao je Burić.

Burić ostaje u Zagrebu

Hajdukov trener neće se s momčadi vratiti u Split, ostat će u Zagrebu i uživo gledati nedjeljni derbi Dinama i Rijeke. Sasvim logična odluka s obzirom na to da sljedeći tjedan bijeli gostuju kod Rijeke. Burić je svjestan da će ova dva gostovanja, koja su pred Hajdukom umnogome odrediti tijek drugog dijela sezone.

– Pogledat ću derbi, ali ne bih sada o tom gostovanju u Rijeci. Moji igrači i ja koncentrirani smo isključivo na utakmicu s Lokomotivom – kazao je Burić.

Nije se želio uvući u objašnjenja o odnosu Dinama i Lokomotive. Poznato je da u Poljudu Lokomotivu najčešće nazivaju “Dinamo 2”.

– Za mene je Lokomotiva dobra, mlada i perspektivna momčad – zaključio je Burić.

>> Burić: Bez brige, Hajduk ima nove supermene

Komentara 9

KR
krutiii
14:18 20.02.2016.

jel ovo iza njih srpska zastava?ah,ne čudi me to obzirom na veliku ljubav kumrovečkog bravara i 'ajduka koja je trajala sve do '80.-te i neopisive kmečaone na poljudu. . .

KR
kristijan1979
12:40 20.02.2016.

Vas stil igre. Pa kome prodajete maglu? Pa vi ste po stilu igre slicni,nekoj selskoj ligi. Da znate igrat nogomet onda bi se borili u evropi a i za prvaka u nasoj ligi. Samo znate jambrat i kmecat.

DH
dalibor.hren
13:24 20.02.2016.

Postolare mislim kao jesensku utakmicu Lokomotiva - Hajduk u Zagrebu. Sjeti se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije