Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaško doigravanje

Burić: Bit će nam teško u Višnjiku

\'23.04.2011., Zadar - Kosarkaska utakmica 8. kola A1 lige za prvaka izmedju KK Zadar i KK Zagreb. Igraci i treneri KK Zadra izasli su bijelim majicama sa likovima generala Ante Gotovine i Mladena Mar
Zeljko Mrsic/PIXSELL
17.05.2011.
u 10:21

Dok Zagreb u Euroligu može samo kao prvak Hrvatske, Cedevita može čak i uz poraz od Cibone u seriji koja kreće u srijedu.

Zagrebov trener Ivica Burić ne skriva nezadovoljstvo što danas (20.30) u prvoj polufinalnoj utakmici u Zadru na raspolaganju neće imati ozlijeđenog razigravača Alexa Renfroea i centra Kasuna. Zbog svega toga košarkaški poklonici u anketi portala Sportnet.hr, Zagrebu daju najmanje izgleda za naslov prvaka (sedam posto). Anketirani Cedeviti daju 52 posto izgleda, Ciboni 24, a Zadru 17 posto.

– Moramo demantirati taj skepticizam. Ključno je zaustavljanje braniča Cara, odnosno njegove tzv. pick and pop igre s centrom Brownom. Bit će nam teško i zbog vjerne Zadrove publike koja stalno pritišće – kazuje Burić.

Zadrani su tijekom prvenstva svoj nedostatak – mali izbor igrača – pretvorili u prednost. Igraju sa pet-šest igrača, kao što se igralo nekad, prije nego što su treneri zbog intenziteta obrane počeli puno mijenjati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije