Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED GODINE

Bundesligaška 2014. 'vrišti' 'Bayern, Bayern, Bayern!', a sve drugo je sporedno

Mario Mandžukić
Foto: NPH/Pixsell
24.12.2014.
u 10:36

Jedina nepoznanica bila je s kolikom će prednošću osvojiti naslov s obzirom na to da Bayern je u godinu ušao s nizom od 41 utakmice bez poraza!

Po nekima najatraktivnija europska liga Bundesliga je posljednjih nekoliko sezona utonula u dosadu, a za to je sve "kriv" nezaustavljivi i teško pobjedivi Bayern München.

Bavarci su nakon kraja dominacije Borussije Dortmund u ljeto 2012. postali nedodirljivi za sve pod Juppom Heynckesom, koji im je donio sve moguće titule, a njegov nasljednik Pep Guardiola također nije razočarao.

U debitantskoj sezoni 2013./14. u ovu godinu je ušao kao zimski prvak s uvjerljivih sedam bodova prednosti nad prvim pratiteljem Bayer Leverkusenom, dok je Dortmund zaostajao 12 bodova.

Jedina nepoznanica bila je s kolikom će prednošću osvojiti naslov s obzirom na to da Bayern je u godinu ušao s nizom od 41 utakmice bez poraza!

Pobjednički su nastavili i u 2014. svladavši Borussiju Mönchengladbach u gostima 2:0.

Bavarci su ostvarili 19 pobjeda zaredom predvođeni sjajnim Marijem Mandžukićem, Franckom Riberyjem, Arjenom Robbenom, Thomasom Müllerom i Marijom Götzeom.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Bayern zabio šest komada Werderu, Olić i Perišić igrali u pobjedi Wolfsburga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije